Valaki kérem magyarázza meg nekem hogy miert van az hogy
én minden barátom után érdeklődöm,probalok ott lenni
ha kellek.de tőlem ha meg is kérdezik esetleg hogy mivan
velem vagy prólálok mesélni reakciót nem kapok rá?
Figyelt kérdés
Mit csináljok hogy mások érdelődjenek irántam vagy ne unjanak meg?
Egyszerű az indok: balf*** vagy. Nincs meg a külsőd, az egzisztenciád vagy a kapcsolatrendszered ahhoz, hogy fontos légy a többi embernek. Ugyanis barátságban is ez számít: aki jóképű, gazdag vagy központi ember, az a barátságok terén is népszerű a többiek között.
2023. szept. 2. 23:38
2/10 anonim válasza:
Mert mindenki önmagával van elfoglalva.Ne érezd hogy baj van veled. Az ego beindul mindenkinél, nagyon sokan nem tudnak figyelni a másikra mert az ő gondjuk a legnagyobb, a saját sztorijuk a legfontosabb stb. Vagy éppen extrovertált hangos személyiségként elnyomják a csendesebbet aki nem jut szóhoz.
2023. szept. 2. 23:44
3/10 anonim válasza:
Olyan emberekkel barátkozol, mint kb az 1es válaszadó, akinek a felsoroltak az értékek.
Ajánlom ismerkedj, tarts kapcsolatot értelmesebb, mélyebb emberekkel, ne ilyen felszínes majmokkal, ezeket jobb kiszanálni. Egyébként meg azokat keresd csak, akik téged is keresnek rendszeresen, nincs értelme az egyoldalú kapcsolatok fenntartásának. Ne legyél benne méltatlan kapcsolatokban, tartsd magad többre.
2023. szept. 2. 23:48
4/10 anonim válasza:
Az első írta meg rendesen. Ez az igazság. Szimplán nem vagy elég érdekes.
2023. szept. 2. 23:50
5/10 anonim válasza:
Lehet rossz a baráti köröd, bár az is sokat számít hogy az ismerettségetek kezdetén hogy álltak be a szerepek. Ha te keveset, vagy egyáltalán nem beszélsz magadról, sosem kérsz semmit, akkor ezen később nagyon nehéz változtatni. Tudat alatt berögzül hogy te az az ember vagy aki másokat hallgat meg, nem pedig az az ember akivel kölcsönös, oda-vissza kapcsolatuk van. Ez általában még csak nem is rosszindulat, hanem csak így működik az agyunk; külön kell figyelni arra hogy ne kategorizálj be másokat, és arra is, hogy úgy alapozz meg egy barátságot, ahogy az neked később is jó legyen.
2023. szept. 2. 23:57
6/10 anonim válasza:
4 Max csak az ilyen érdeklődésű embereknek. Mert akik meg olyanok mint ő, azokat érdekelné, ez egészen biztos! Nem lehet mindenki egyforma.
2023. szept. 2. 23:57
7/10 anonim válasza:
Nekem volt ilyen baráti köröm. Otthagytam őket a fenébe.
Azóta olyan barátaim vannak, akik meghallgatnak engem is - és nem is értem, miért pazaroltam annyi évet az előzőekre...
2023. szept. 3. 01:17
8/10 anonim válasza:
Építsd le őket. Ha egyedül vagy, az is jobb, később még lehetnek más barátaid.
2023. szept. 3. 13:43
9/10 anonim válasza:
Én ugyan így voltam, nem megfelelő "emberekre"pazaroltam nem kevés időt és pénzt. #1 #4 pedig igazi seggfejek, az ilyenektől kell minél nagyobb távolságot tartani.
2023. szept. 3. 15:29
10/10 anonim válasza:
A legfontosabb kérdés, hogy kinek milyen az értékrendje. Tehát hogy ki mit tart igazán értékes tulajdonságnak, értékes jellemzőnek.
Vannak olyan emberek, akiknek elsősorban a külső megjelenés, az egzisztencia, a kapcsolatrendszer a fontos a másik emberben. Ha te ezekben nem állsz túl jól, akkor az ilyen emberek számára nem vagy értékes (számukra balf*** vagy), így nem is fogod őket igazán érdekelni. És ennek az eredménye lesz az, hogy nem érdeklődnek felőled, vagy nem reagálnak az általad elmondottakra.
Alapvetően két lehetőséged van. Az egyik, hogy megpróbálsz minél jobban megfelelni az ő elvárásaiknak. A másik opció, hogy inkább keresel olyan embereket, akik épp azokat a tulajdonságokat értékelik, amikkel te már most is rendelkezel. Én az utóbbit ajánlom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!