Normálisabb társaságban fiatalabbak között is kinéznek, gyakori ivás miatt?
Lehet kezdődő alkohol problémám van, nagyon szeretem a finom, ízesebb söröket, vörösborból is van olyan amit üvegből iszok, rövidet ritkán iszok, de akkor fehér rumot, ananászlével.
Ha ráérek, nincs dolgom, nem kell vezetni, akkor 2-3 naponta megiszok 6 sört, keverni nem szoktam.
Hat sör? Apám az még vízből is sok, úgy megterhelheti a szivedet, ha pár óra alatt legurítod.
Orvosilag ez a problémás ivó kategória. Nem tolja minden nap, de ha igen, túl megy a határon.
Igazából normálisabb társaságban bármilyen függöség miatt kinéznek.
Látszik az emberen, még akkor is amikor “nincs a hatása alatt”.
22 éves koromig én is nagy alkohol fogyasztó voltam. Utána egy jó barátom megtanította nekem a mértékletességet. Azonnal ne szokj le az alkoholról, sőt ne szokj le, mert finom :) viszont az alkoholizmus egy népbetegség.
Folyamatosan csökkentsd a bevitt adagot. Szóval egyik nap 6 sör, következő hét napjain csak 5 és így szépen mész le. Ha közben elfoglalod magad mással, tanulás, olvasás gamelés, edzés vagy a haverok (nem muszáj bebaszni).
Hogyha ezek sem jönnek be szülői segítség.... vagy az elvonó.
Nem látszik rajtam, de hogyha van hangulat, jó a társaság akkor mennek a sörök. Meg, olyan az ismeretségem is mondhatni ebbe nőttem fel de sokáig nem érdekelt a a környezetem, hip-hop, rap kedvelő emberekkel vagyok körülvéve.
Apám napi 1 sörrel kezdte. Most alkoholista, volt kórházban a májával.
Én kamaszként nagyon durván ittam, de most felnőttként semmit nem iszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!