Bemehetek iszogatni?
Figyelt kérdés
16 lány vagyok, az unokatesóm 23 éves végzős egyetemista lány. Nagyon jóban vagyunk. Ő sokat jár el a barátaival beülni iszogatni,ilyen menő komtélozós helyre is szoktak menni.
Szeretném ha elmennénk ketten is ilyen koktélozós helyre,mert még sose voltam.
Szerintetek engem kiszolgálnak ha egy 23 éves is velem van? Nem fogják elkérni a személyimet gondolom??
2021. dec. 11. 00:13
1/6 anonim válasza:
ő kéri a piát és meg van oldva a dolog
2/6 anonim válasza:
szia, nem kérik el tőled nyugi. ha budapesti vagy, vagy közeli akkor szivesen megyek veled ha majd épp kedved tartja és ő nem ér rá:) 18/L
3/6 anonim válasza:
#2:
Bocsika, nem is ismered a kérdezőt.
5/6 anonim válasza:
furi ezeket a válaszokat olvasni úgy, hogy épp itt ülünk es jol erezzuk magunkat, na jó irigykedest
6/6 anonim válasza:
akkor a kerdezo is irjon mar pls hogy minden rendben van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!