Bemehetek egy optikába csak körülnézni, kereteket nézegetni és próbálni?
Figyelt kérdés
Szeretnék új szemüveget csináltatni, de még nem tudom milyen keretet szeretnék. Először szeretném felmérni, hogy hol mi a felhozatal és azt követően eldönteni, hogy végül hol csináltatok látásvizsgálatot, szemüveget.2021. nov. 4. 13:20
1/3 anonim válasza:
Persze. Én is úgy csináltam. Amikor megkérdezték, hogy segíthetnek-e, jeleztem, hogy egyelőre csak nézelődök.
2/3 anonim válasza:
Hogyne. Mondd, hogy csak tájékozódni szeretnél. Kis helyekre is érdemes bemenni, mert más-más a kínálat.
3/3 anonim válasza:
Én simán be szoktam menni Vision Expressbe, Offotértbe is. Szemüvegek.hu boltjàt ajánlom ott egész jó árban vannak keretek és a választék is nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!