Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hány sört iszol meg ilyenkor...

Hány sört iszol meg ilyenkor szombat este, vagy esetleg valami mást iszol e ilyenkor??

Figyelt kérdés

2022. dec. 10. 18:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Nulla
2022. dec. 10. 18:58
 2/14 anonim ***** válasza:
52%
Alkoholt nem iszom, olyan gyógyszert kell szednem ami miatt egyaltan nem lehet. Néha mentes sort szoktam, inkább nyáron, ilyenkor forraltbor utanzatot iszok állandóan 😁
2022. dec. 10. 19:02
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
este 10-ig dolgozok szóval sajnos semmilyet nem ihatok most
2022. dec. 10. 19:06
 4/14 Metionin ***** válasza:
26%
Alkoholt nem iszom, teázni szoktam. Ilyenkor hétvégén szoktam a különlegesebb, szálas teáimból csinálni, mert most több időm van utána takarítani a teás cuccokat. Hétköznap inkább filtereset iszom.
2022. dec. 10. 19:10
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

0 sört iszom, mást iszok. Víz, tea, szörp, tej, ilyesmiket leginkább.

50F

2022. dec. 10. 19:17
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem, alkoholt nem iszom, csak meleg narancsos teákat.
2022. dec. 10. 19:38
 7/14 anonim ***** válasza:

Nem szeretem a sört.

Néha 1-1 pohár bor, ha a páromnak ahhoz van kedve, és amikor társasjátékozunk akkor szoktam egy kis likőrt inni.

Mindig vezetek, így nagyon ritkán ihatok alkoholt. Inkább süteményben szeretem, de persze azt is csak ritkán lehet.

2022. dec. 10. 19:48
 8/14 anonim ***** válasza:
27%

Nem iszom sört.

Inni azt iszok, amit kedvem van és van annyi otthon, amiből tudok, úgy hogy másoknak is maradjon elég, de úgy általában vizet szoktam inni.

Igazából a sörrel, vagy bármi más alkohollal az a gond, ha az ember túl sokat iszik, berúgik és nem viselkedik úgy, ahogy az természetes, megfelelő. Ez a rossz ezekben.

2022. dec. 10. 19:55
 9/14 anonim ***** válasza:

"Igazából a sörrel, vagy bármi más alkohollal az a gond, ha az ember túl sokat iszik, berúgik és nem viselkedik úgy, ahogy az természetes, megfelelő. Ez a rossz ezekben."

wow, micsoda dolgot mondtál most

emberek te ezt tudtátok?:O...

az alkoholtól berúgunk? és.. és nem viselkedünk megfelelően?

ez most... sokkolt..

köszönöm ezt a hihetetlenül mély információt.. nem gondoltam volna😳

2022. dec. 10. 20:14
 10/14 anonim ***** válasza:
nincs köze ahhoz hogy milyen nap van, de mivel nincs itthon sör, kimenni nincs kedvem, szerintem maradok a teánál
2022. dec. 10. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!