Hány sört iszol meg ilyenkor szombat este, vagy esetleg valami mást iszol e ilyenkor??
0 sört iszom, mást iszok. Víz, tea, szörp, tej, ilyesmiket leginkább.
50F
Nem szeretem a sört.
Néha 1-1 pohár bor, ha a páromnak ahhoz van kedve, és amikor társasjátékozunk akkor szoktam egy kis likőrt inni.
Mindig vezetek, így nagyon ritkán ihatok alkoholt. Inkább süteményben szeretem, de persze azt is csak ritkán lehet.
Nem iszom sört.
Inni azt iszok, amit kedvem van és van annyi otthon, amiből tudok, úgy hogy másoknak is maradjon elég, de úgy általában vizet szoktam inni.
Igazából a sörrel, vagy bármi más alkohollal az a gond, ha az ember túl sokat iszik, berúgik és nem viselkedik úgy, ahogy az természetes, megfelelő. Ez a rossz ezekben.
"Igazából a sörrel, vagy bármi más alkohollal az a gond, ha az ember túl sokat iszik, berúgik és nem viselkedik úgy, ahogy az természetes, megfelelő. Ez a rossz ezekben."
wow, micsoda dolgot mondtál most
emberek te ezt tudtátok?:O...
az alkoholtól berúgunk? és.. és nem viselkedünk megfelelően?
ez most... sokkolt..
köszönöm ezt a hihetetlenül mély információt.. nem gondoltam volna😳
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!