Péntek este buli, szombat este buli, vasárnap Balatonozás nappal, este megint buli. Csajok, pia, buli. Mennyire irigykedtek most rám? :D
1 Köszi :D
2 Nem kell irigykedni :D
Semennyire.
Lányként nem érdekelnek más lányok és ez a diszkós világ mindig is unalmas és semmilyen volt számomra.
Amúgy se irigyellek, mert hétfőn utazok Horvátországba a párommal, majd innen autós túrára indulunk Európán belül. A tervek szerint tizennégy országot érintünk és augusztus 27-én érünk haza. Ha már a nyári tervek a téma.
Szia 7-es!
Neked is írnék, hogy ha unatkoztok ketten, betársulnék harmadiknak.nyugdíjas vagyok, elég sportos is, alul, felül kemény, mint a vasoszlop.Kirándulást,meleget bírom, jó nyugdíjam van, még néha kajára is megtudnálak titeket hívni.Józsi bácsi 64F
Lány vagyok, így a csajok nem nagyon érdekelnek. A meleg miatt könnyen be tudok rúgni, így nagyon a pia se játszana. A Balatont meg nem szeretem, inkább a Velencei tó.
De Te/Ti érezzétek jól magatokat és nagyon vigyázzatok magatokra =) Légyszíves ittasan ne menjetek be a vízbe <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!