Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Péntek este buli, szombat...

Péntek este buli, szombat este buli, vasárnap Balatonozás nappal, este megint buli. Csajok, pia, buli. Mennyire irigykedtek most rám? :D

Figyelt kérdés
2021. jún. 24. 12:07
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
91%
Leszarom
2021. jún. 24. 12:44
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
WOW mintha bárki nem tudná ezt utánad csinálni :D Bármikor elmehetek a Balatonra,ihatok,csajozhatok...gondolom neked ez az első élményed.
2021. jún. 24. 13:15
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ennél ezerszer hasznosabb és szórakoztatóbb programjaim vannak :D
2021. jún. 24. 13:26
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Irigykednem kéne, mert három napig sggrészeg leszel meg másnapos? Kösz, én akkor inkább túrázni megyek a barátommal a hétvégén, az legalább normális elfoglaltság, nem pia meg dgás.
2021. jún. 24. 13:31
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Maga a kerdes olyan, mintha egy 16 eves irta volna ki. Lehet, hogy abban a korban ez mar irigykedesre ad okot, bar szerintem mar ott sem.

Felnottkent elegge… khm… erdekes ennek ekkora feneket keriteni egy amugy ultra alacsony koltsegvetesu hetvegenek, raadasul a programvalasztek sem tul kifinomult, de hat ki mit talal az elet ertelmenek...

Most mondjam azt, hogy majus-oktober kozott havonta 1-1,5 hetet nyaralok Egyiptomban (vagy hotel vagy vegig hajon) vagy Horvatorszagban felvaltva extremsportolva, megsem erdekel, hogy irigykedik-e valaki ram? Foleg, mert nem azert csinalom, hogy masoknak gorcsosen bizonygassak barmit is, illetve mert boven vannak olyanok, akiknek meg tobbet megengedhetnek maguknak, ugyhogy max hulyenek neznenek engem, hogy mire verem magam.

2021. jún. 24. 14:06
 16/21 anonim ***** válasza:
83%

Semennyire. Mi hétvégén grillezünk meg medencézünk a férjemmel egy üveg vörösborral, aztán júliusban megyünk nyaralni. A Balatont nem szeretem, a Velencei tavat sem.

A buli meg màr nem vonz, kibuliztam magam. Inkább a barátokkal megyünk közösen valahova vagy valamelyikünknél kertipartizunk.

Szóval jha...semennyire nem irigykedem. :D

2021. jún. 24. 14:36
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
Bulizzatok helyettem is mert én ebben a melegben létezni sem tudok...
2021. jún. 24. 15:00
 18/21 anonim ***** válasza:
75%

Nekem is ez lesz a program :D Lehet össze is futunk :)

Jó szórakozást

2021. jún. 24. 15:27
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem vagyok irigy rád én sem, mert sosem szerettem bulizni. Inkább megtartom a pénzt, legfeljebb veszek belőle könyveket, de semmi esetre sem itt "menőzök" a gyakorin... ;)

Egyébként hány éves vagy, 15,hogy még mindig a buli az életed?

2021. jún. 24. 17:25
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nagyon irigyellek. De kihagytad a hétfő esti bulit.
2021. jún. 24. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!