Hogy bírjam ki a Szilvesztert ivás nélkül?
Figyelt kérdés
Elvesztettem egy fogadást, és a lényeg, hogy Szilveszterkor én leszek a parti-sofőr (nem opció, hogy nem vállalom, mindig állom a szavam). Nem arról van szó, hogy remegek az alkoholért, de ilyenkor mindig szoktunk inni, 12 éve. Az este úgy fog kinézni, hogy haverokkal + barátnőkkel megyünk egy házibuliba, ott megvárjuk az éjfélt. Gyanítom, ekkorra már mindenki matt részeg lesz, így szokott lenni. Utána a csajok egy helyi szórakozóhelyre mennek, én 4 haverommal pedig egy másik városban lévő helyre. Nem tudom, hogy fogom bírni, hogy mindenki ittas körülöttem. Szerintetek hogy álljak hozzá, hogy kevésbé legyen kellemetlen? (Betépős kommentektől légyszi kíméljetek, nálam ez nem játszik).2021. dec. 16. 08:00
2/24 anonim válasza:
Minden fejben dől el. Nem igaz, hogy nem lehet kibírni pia nélkül egy bulit. Ne függjél már ennyire az alkoholtól. Nem attól lesz buli a buli, hogy piálsz...😒🙄
3/24 anonim válasza:
Nekem volt egy idoszak, amikor sokat buliztam es nem ittam. Kifejezetten szorakoztato volt vegignezni, ahogy a tobbiek lereszegednek :D
4/24 anonim válasza:
Én már nem tudom mi kellemettlen van benne, régen én is benne voltam mindenbe... szörnyüséges részegeskedésekben, ma 35 évesen már csak undorodni tudok azoktól a haveroktól, akiknek még mindig ez a buli... rettenetes látni, ahogy épülnek le, egyik másik mar úgx néz ki, mintha az 50hez közeledne... én 5 éve józan vagyok, havi 1-2 sör, ha jólesik... francnak sem hiányzik a részegség, a másnapossagról meg ne is beszéljünk... az alkohol egy borzalmas drog... próbáld meg úgy felfogni, hogy neked nem kell másnap mocsokszarul lenned... te kiváltságos vagy... aki azt csinál amit akar.
5/24 anonim válasza:
Úgy, ahogy én egész életemben. Betegség miatt nem ihatok.
F
6/24 anonim válasza:
"Nem arról van szó, hogy remegek az alkoholért"
Hát pedig ezek szerint de.
8/24 anonim válasza:
Hát ne igyál
Ja hogy az egó erősebb mint te?
Az szar dolog
9/24 anonim válasza:
Kezdd el bebeszélni magadnak, hogy te nem is akarsz inni. Büdös, rosszul vagy tőle, szédülsz, nem tudsz magadról, ellopják a telefonod, stb (nyilván túlzok), és egyébként is felelősségteljes vagy és vigyázol a haverokra, biztonságosan vezetsz. Addig mondogasd, míg el nem hiszed. :D
Amúgy meg alkoholmentes sör tényleg, legalább a feeling megvan, hogy nem almalevet iszol. Az alkoholmentes pezsgő viszont okádék szagú, inkább Süsüvel koccintasz, ha rám hallgatsz.
10/24 anonim válasza:
Úgyis fogsz inni
Csak arra figyelj nehogy elüss egy ártatlan ember miközbe részegen vezetsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!