Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy bírjam ki a Szilvesztert...

Hogy bírjam ki a Szilvesztert ivás nélkül?

Figyelt kérdés
Elvesztettem egy fogadást, és a lényeg, hogy Szilveszterkor én leszek a parti-sofőr (nem opció, hogy nem vállalom, mindig állom a szavam). Nem arról van szó, hogy remegek az alkoholért, de ilyenkor mindig szoktunk inni, 12 éve. Az este úgy fog kinézni, hogy haverokkal + barátnőkkel megyünk egy házibuliba, ott megvárjuk az éjfélt. Gyanítom, ekkorra már mindenki matt részeg lesz, így szokott lenni. Utána a csajok egy helyi szórakozóhelyre mennek, én 4 haverommal pedig egy másik városban lévő helyre. Nem tudom, hogy fogom bírni, hogy mindenki ittas körülöttem. Szerintetek hogy álljak hozzá, hogy kevésbé legyen kellemetlen? (Betépős kommentektől légyszi kíméljetek, nálam ez nem játszik).

2021. dec. 16. 08:00
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Én 15éve próbálom visszakapni azt az életet, amit tönkretett a fű... szóval annyira nem kell isteníteni azt sem.
2021. dec. 24. 10:01
 22/24 anonim ***** válasza:
0%

Akinek ennyire gyenge a személyisége, hogy egy kis fű tönkreteszi, az az ő hibája.

Másokat nem tesz tönkre, téged igen.

Téged minden tönkretesz, akkor ne csinálj semmit.

2021. dec. 25. 17:42
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Ne vedd fel az előző választ. Sokan esnek bele a fű csapdájába is.

Persze, hogy nincs marihuána okozta függőség, csak nyugaton sorban állnak a pszichológus előtt a fiatalok. Erről ennyit.

2021. dec. 25. 18:34
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

#23 tudom ne aggódj.. a szomorú az egeszben, hogy sajnos értem az ő állaspontját, füves koromban nekemnis ilyen nagy volt a szám... és sajnos nem kevés embert vezettem bele a világába, sokan ki sem jutottak belőle, sokaknaj pedig csak kapu volt...

4év aktív hasznalat után egy teljesen várattlan pillanatban kaptam drog indukálta pszichózist... aminek az utóhatásait skrizofrénia formában nyögöm 15 éve...

2021. dec. 25. 23:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!