Hogy bírjam ki a Szilvesztert ivás nélkül?
Kérdező!
Ostoba vagy!
Ha nem bírod ki alkoholt nélkül a szilvesztert, minek fogadsz ilyen tétben?
Fogadtatok volna abban, hogy melyikőtök viszi az italt. :-)
Egyébként az ivás természetesen csak úgy működik, ha az ember nem megy utána ide-oda. Vagy menjen taxival. Vagy busszal. Vagy barátkozzon anti-alkoholistákkal, akiknek nem gond ital nélkül tölteni a szilvesztert.
Ha azt mondod, hogy neked problémát okoz EGY napig nem inni - akkor gondold át az életed, mert sajnos függő vagy.
Most itt az alkalom, hogy ezt megtudd.
Ha sikerül úgy kibírni egy korty nélkül, hogy még jól is érzed magad, AKKOR vagy normális ember.
Egy nap az egy dolog
Kivéve ha dec 31-e az az egy nap
De egy alkoholistának tökmindegy mikor iszik
Bkv.
Ne igyál amúgy se, ki/baszott káros, borzalmas drog.
Betépés miért nem játszik? Mert az jó, még a pia rossz? Ok.
Cseréld le a "haverjaidat". Sokszor a nem megfelelő társaság visz bele és az, hogy nem mersz nemet mondani. Olyan barátságra, ami nem épít, hanem rombol, semmi szükség.
33 vagyok, 2016 óta nem ittam. Egyenlőre úgy érzem nem is tudnék, ősszel nagyanyám 80. születésnapján ittam egy korty pezsgőt, de le is tettem a poharat rögtön. Úgy elfintorodtam töle, mintha belepisáltak volna a pohárba. Más lettem. Nyugodt vagyok, simult, jelen vagyok az életemben, nincs gond az egészségemmel sem.
Hidd el, attól, hogy a kultúra része az ivás, még se nem férfias, se nem menő. Büdös leszel, dekadens, függő, elvered a pénzed értelmetlenül.
Mellesleg nekem gyanús, hogy egy kicsit már alkoholista is vagy. "Nem remegek a piáért, DE..". Ott van a de. Addig fordulj vissza, míg nem késő.
15-össel annyiban értek egyet, hogy még a fű is jóval gyengébb drog, mint az alkohol, ugyanis az utóbbi elvonási tüneteibe akár bele is lehet halni. Ha nem téphetsz, azért meg max. egy kicsit morcos leszel.
De ezt sem ajánlom, részint, mert illegális és ugyanúgy drog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!