Kitől kértél utoljára szívességet és mit kértél?
Pénz kellett, és én helyi cigányoktól kértem. És nem csalódtam bennük, tök normálisak voltak. Megismertem milyenek valójában, és örülök, hogy ők alkotják az ország 80 százalékát.
Sokaknak nagyon nincs jó véleménye róluk, de akiknek van, azoknak csak ajánlani tudom. Lehet velük barátkozni, nem szólnak rá a másikra, nem hangoskodnak, amiktől, sokan ki se mernek menni a lakásukból. Menjetek ti is, és tapasztaljátok meg mi lenne, ha csak cigányok lennének. Nem csalódtok. Tök normálisak.
És ha nem lenne jó tapasztalatotok, akkor másik cigányoknál is próbálkozzatok.
És ha meghívnak bulizni magukhoz, oda mindenképp el kell mennetek. Tényleg, nem olyanok, mint akik csak bántják a másikat.
Amúgy, ezt csak az őket pártoló magyaroknak mondom. Meg a visszahúzódóknak.
Aki nincs jó véleménnyel róluk, azok inkább ne menjenek oda hozzájuk.
Buliba hozzájuk egyedül menjetek. Mégis csak, ők hívnak meg, illik egyedül menni. És lehet, hogy csak téged hívnak. Nagy bunkóság visszautasítani.
És hát a mai időkben mi baj történhetne.
Amúgy, nem lehet az, hogy a jobbikosoknak volt igazuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!