Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Nagyon sok szívességet kér a...

Nagyon sok szívességet kér a barátnőm?

Figyelt kérdés

Mostanában nagyon-nagyon sok szívességet kér tőlem. Általában nem nagy szívességek, de gyakran.

Sokszor váratlanul ér, nem tudom, hogyan mondjak nemet. Mert ha neki szüksége van rá, nekem meg nem telik sokba, akkor miért ne? Sokszor így vagyok vele. De kezdem soknak érezni. Mit tennétek a helyemben? Kihasználva érzem magam, mert én semmit sem szoktam kérni tőle.

2023. febr. 18. 19:40
 1/6 anonim ***** válasza:
14%
A nuniért tenni is kell, fiacskám😝
2023. febr. 18. 19:42
 2/6 A kérdező kommentje:
Ez a barátság témakör, (hetero!) lányok vagyunk.
2023. febr. 18. 19:43
 3/6 anonim ***** válasza:
12%
Vagyis leszbikusok vagytok?🤭🤔
2023. febr. 18. 19:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Miféle szívességeker

Tudnál írni példákat? Talán csak te reagálod túl.

2023. febr. 18. 19:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Szerintem nem reagálom túl, mert a gyakoriság miatt terhelő. És ha így érzem, akkor valami nem jó. Hetente kell valami, szinte várom, hogy mikor akar valamit. Elvinni valamit, megvenni valamit, ilyenek. És mintha nem is érdekelné, hogy nekem ez baj-e.
2023. febr. 18. 19:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Kihasznál jah. Döntsd el megéri e neked ez a barátság.
2023. febr. 19. 07:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!