Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Akik nappal, délelőtt, délben...

Akik nappal, délelőtt, délben délután 2 kor a metrón utaznak vagy Spar ban állnak, ők őszintén nem dolgoznak?

Figyelt kérdés
2023. szept. 18. 16:15
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
29%
Ezós macskás nők. Nem kell dolgozniuk, a kormány küldi nekik a pénzt.
2023. szept. 20. 18:13
 22/30 Caduceus válasza:
100%
Sok minden létezik. Lehetnek szabadúszók is, de ugyanilyen könnyedséggel feltételezném, hogy van közöttük csak reggeli vagy csak délutáni műszakos, sőt vannak akik éjszakáznak x óraszámban. Pl. én kedd esténként éjszakázom a munkahelyemen, csak kint, a városon kívül, este 20-tól reggel 7-ig. De az sem kizárt, hogy van, aki takarító, az pár órára megy, vagy valaki ún."beugrós". Azt sem felejthetjük el, hogy sokan feketén tudnak csak dolgozni. Ők nincsenek bejelentve állandóan. Sőt, csatlakozva az előző válaszolókhoz, lehet, hogy szabadnapja van, vagy csak éppen valahová máshová kell beugrania, elintéznie valami munkahelytől teljesen független(vagy függő) dolgot.
2023. szept. 25. 05:22
 23/30 Caduceus válasza:
100%
Ja igen, azt elfelejtettem írni, hogy én váltott műszakban dolgozom.
2023. szept. 25. 06:10
 24/30 Nagyfater ***** válasza:
100%
Még az "átkosban" Juszt László készített tévériportot az utcán: járókelőket kérdezett meg, hogy miért nem a munkahelyükön vannak? Sokféle választ kapott, amelyek közül ez volt a legfrappánsabb: "És maga?".... :-)
2023. szept. 25. 07:54
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kollégákkal is szoktunk kimenni napközben a közeli nagy Sparba ebédidőben, például ebédet venni, vagy ha valakinek a csapatból születésnapja van, akkor valami üdítőt és sütit, desszertet venni, hogy felköszöntsük. Olyankor sokkal kisebb a forgalom, van több önkiszolgáló kassza, gyorsan tudunk fizetni.
2023. szept. 25. 07:59
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

De, képzeld dolgozunk, csak én például állandó éjszakás vagyok, vagy alkalmanként 24 òrázok.

Mikor 24/48-aztam is délelőtt jártam boltba.

2023. okt. 21. 15:21
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, azért, mert te nem dolgozol (kérdésedben benne van: "ők szintén nem dolgoznak"), csak lófrálsz és vered a f.szocskádat, attól mi még dolgozunk. Többen leírták már, lehet épp akkor tartanak hazafelé/munkába. Képzeld, én meg állandó éjszakás vagyok, és azért dolgozom, hogy bizonyos dolgok működjenek 0-24. Neked is. Ezért nyilván nem este 6-kor a legnagyobb tömegben fogok vásárolni munka előtt. Ügyet intézni sem. Ha pedig vasárnap/ünnepnap éjjel dolgozom, nem mindig kifizetik, van hogy kapok helyette 1-2 hétköznapot. Szabadságom is van. Úgyhogy igen, van hogy nyugis léptekkel engedem el kedd déli egy órakor a metrót vagy a villamost, majd csak a következővel megyek a fürdőbe úszni és pancsizni.
2023. okt. 22. 02:24
 28/30 anonim ***** válasza:
8. igazad van
szept. 16. 11:17
 29/30 anonim ***** válasza:
Sógorom úgy dolgozik, hogy két napot megy (16 órában), kettőt otthon van. Tesóm állandó délutános. Apum anno 3 műszakozott. Elég ennyi példa?
szept. 16. 12:02
 30/30 anonim ***** válasza:
74%
Van, hogy két ügyfél között kimegyek elintézni valamit, vagy csak úgy sétálni akár, ha valaki lemondja az időpontját, olyankor én tényleg lófrálok. Viszont amikor te már rég otthon ülsz feltett lábakkal, én akkor zárom az üzletet. Hétfőnként viszont nem dolgozom egyáltalán. Nekem sokkal jobb így, mint a fix heti öt nap, napi nyolc óra.
szept. 16. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!