Mièrt van ennyi ráèrős,unatkozó kutyás már szinte az összes lakótelepen? Akik nem nyugdîjasok azok miből èlnek,hogy reggel dèlelött dèlben dèlután kèső dèlután ès este is mindenütt ott lebzselnek? Mikor dolgoznak? Èjszaka? 🤔Egyáltalán,dolgoznak???🤔
(Nem olvasom végig ezt a formázatlan ömlengést, csak a fő kérdésre válaszolnék)
Lehet hogy műszakoznak, kötetlen munkaidőben vannak, lehet hogy tartós betegek, de amúgy vannak akik bevihetik a kutyàt a munkahelyre is.
Nekem is ez volt a legszembetűnőbb, mégis ki ér rá ilyeneket megfigyelni?? :D Szerintem inkább Te érsz rá túlságosan is, kérdező. :D
Nekem amúgy az volt fura régen, hogy ahogy lehetett kutyával menni vásárolni, egyre többet láttunk, most már megszoktam, nem csodálkozom rajta, az Ikeában is két kutyás család mellett ettünk legutóbb, aranyosak voltak. :) Nekünk meg benti macskánk van 2 éve, visszük magunkkal ha utazunk, szóval mindenki akkor kapja meg igazán a választ, mikor belekerül egy ilyen helyzetbe. :)
Az, hogy egyre többen sétáltatnak kutyát, szerintem összefügg talán a kovidos bezárt időszakokkal is. A kutya terápiás, kimozdít, mozgásra késztet, addig levegőn van stb. Sokkal jobb egy "társsal" kimozdulni. Ha nem lenne, lehet nehezebben venné rá magát az ember, hogy kimozduljon.
Ha unatkozik is, ha már kiment, biztos nem unatkozik. :)
Nekem macskáim vannak amúgy, de flangálni, vásárolni én is szoktam néha napközben. Dolgozom, de home office-ban, és szinte mindig kötetlenül.
A kettes humoros, de jogos is a felvetése. Ha rendszeresen ezt látod, akkor te se 8-16-ig ülsz egy irodában, szóval, nem hagyományos a munkabeosztásod, ahogy ez lehet másnál is. Nyilván vannak munkanélküliek, prostituáltak is, de nem tudom, ez miért érdekel alig ismert emberek esetén.
Hát te jó beteg vagy. Meg megtanulhatnál szöveget írni, mert ez iszonyatos élmény volt:D
Tehát nem értesz egyet a nagy, nag mozgásigényű kutyk tartásával a panelban, de lenézed a kis kutyát tartókat. Okkk
Annyiból, vagy valakinek van eg ykutyája megállapítod, hogy van-e párkapcsolata, gyerekei, unokája, és ha van párkapcsolata a zmilyen minőségű.
Nem érzed úgy, hogy egy kissé túlgondolod a dolgot?:D
Az tök jogs, hogy visszataszító, ha valaki csúnyán bánik a kutyájával. Ugyanakkor az követendő példa, hogy ne engedjük a kutyát idegeneket szagolgatni piszkálni. A zemberek 99% nem óhajt megismerkedni más kutyájával, elvárják, hogy figyelj a kutyádra, ne nekik kelljen levakarniuk magukról. És nem, senkit sem érdekel, hogy harap-e, nem ezzel van a gondjuk.
(halkan meg, én szeretm a kutyákat és végtelenül mulattat, ha odajön ismerkedni, de a gazda szempontjából ez bunkóság)
Az meg hgoy mikor dolgoznak. Hát nézd, én pl home-office-ban vagyok, simán belefér, hogy elmenjek fél órára sétálni egyet a környéken a nap bármelyik pontján. nem kell ehhez prostituáltnak lenni.
Az meg nonszensz, hogy leszólod, hogy van aki feltételezhetően vállal prosti munkát, miközben egy prosti hírdetése nem jön szembe olyannal, aki nem keresi:D Te adod a keresletet, de azért felháborodsz, hogy vna kínálat XD gyökér:D
Jézusom, ki olvasta ezt végig?
Tény, hogy akármikor kimegyek az utcára vagy kinézek az ablakon - legyen az hajnalban, reggel, délután vagy este - valaki mindig rángat egy kutyát pórázon, ez tény. De hogy pontosan ki hányszor viszi ki, hát arról fogalmam sincs. Nálunk nagyon sok a nyugger a lakótelepen. És én honnan látom mindezt? Onnan, hogy otthonról dolgozom és termelem a GDP-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!