Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Faluban mennyire idegesito...

Faluban mennyire idegesito hogy kora reggel a parasztok jarnak a kis "robikapa" szeru zetorjaikkal?

Figyelt kérdés
2022. jún. 6. 08:56
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Kerek van ra szerelve meg potkocsi.
2022. jún. 6. 08:56
 2/25 anonim ***** válasza:
79%

"robikapa" szeru zetorjaikkal?"

Ülj le, egyes!

Ha trollkodni akarsz legalább csináld jól.

2022. jún. 6. 08:57
 3/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom van-e neve. De remlik valahonnan hogy atalakithato robikapava, ezert irtam amit irtam.
2022. jún. 6. 08:59
 4/25 anonim ***** válasza:
72%

Semennyire. Akit zavar, költözzön a fővárosba, ott is a Belvárosba. Ott hallgathatod a romkocsmás, kábszeres hányós óbégatókat, a percenként robogó mentőket, tűzoltókat, mentőautókat, rendőautókat.

Odaköltözöl, nem fogják megváltoztatni a kedvedért az életformájukat. Nem fognak felhagyni a földműveléssel, állattenyésztéssel.

A harang minden mise előtt, alatt szólni fog, a kutyák ugatnak, a kakasok kukorékolnak.

Ja, és a faluban mindenki mindenkinek köszön.

Te költöztél oda, alkalmazkodj, vagy állj odébb.

2022. jún. 6. 09:02
 5/25 anonim ***** válasza:
77%
Ott már megszokták,meg azt is ha Riska bebőg az ablakon.
2022. jún. 6. 09:05
 6/25 anonim ***** válasza:
79%

"ezert irtam amit írtam"

Nem, nem ezért írtad. Azért írtad, mert nagyobb paraszt vagy mint akikről a kérdésed szól!

Belpesti világtalan sznob vagy.

2022. jún. 6. 09:05
 7/25 anonim ***** válasza:
30%
Kertvárosban kell házat venni, nincs ilyen ptobléma!
2022. jún. 6. 09:08
 8/25 anonim ***** válasza:
72%

Kertvárosban is van fűnyírás, kutyák, macskák, templom, a kiskert felásása, pl. kiskerti ekekapával, udvaron bulizás, autóajtó csapkodás, motorozás, stb.

Ez a szerencsétlen nem parasztul gondolkodik, mert a földműves sokkal többet tud a világról, az élő természet törvényeiről, mint a kérdező.

Simán városi bunkó, aki képtelen civilizált módjára alkalmazkodni.

Az ilyeneket lenézik, és joggal.

2022. jún. 6. 09:18
 9/25 anonim ***** válasza:
93%

A vidék az ilyen.

Valszeg lesz láncfűrész, tarló (egyes helyeken kábel- és szemét)égetés, állatok (és velük együtt hangok, gané és bolhák is), permetezés, fűnyírás, aratáskor por, méhek, saras utak.

Ez van. Vagy hozzászoksz, vagy el lehet menni fel a hegyekbe remetének.

2022. jún. 6. 09:43
 10/25 anonim ***** válasza:
76%
Sosincs ilyen vidéken, Pesten a belvárosban mászkálok nap mint nap, de vidéken élek és itt is alszok el. A reggeli fűnyíráson kívül semmi zaj nincs.
2022. jún. 6. 09:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!