Zajok mindenhol vannak. Vegyél egy legalább 10ha birtokot, és akkor majd jó távol tudsz lenni mindenkitől. Más esély nincs.
2022. jún. 6. 09:51
12/25 anonim válasza:
A 10ha birtokon is lesznek madarak, állatok amik a párzási időszakban jó hangosak....
Hangszigetelés kell a házba, akkor nem lesz ilyen probléma
2022. jún. 6. 09:54
13/25 anonim válasza:
A jellemző vidéki EQ: szokd meg, költözz el, belpesti paraszt vagy, stb...
Az, hogy a tapló vidéki tahó próbáljon élhetőbb környezet teremteni, hogy próbál halkabban élni, az kizárt.
Lakótelep halkabb, mint bugrisfalván állítom, az ilyen intoleráns, agyatlan, provokáló bunkók miatt.
Nem véletlenül hánynak a vidéki emberektől....
2022. jún. 6. 10:04
14/25 anonim válasza:
"Az, hogy a tapló vidéki tahó próbáljon élhetőbb környezet teremteni, hogy próbál halkabban élni, az kizárt."
A robikapán meg a láncfűrészen nincs hangerő szabályzó fiam.
Az élhető közeg meg az, hogy dologidőben munka van, ha fúj, ha esik. Ha nem dolgozik, akkor nem lesz megélhetése.
2022. jún. 6. 10:08
15/25 anonim válasza:
13: ez baromság, laktam egy puccos lakóparkban, meg vidéki házban is. A lakóparknál jobban volt, hogy a szomszéd reggel 7-es max. hangerős mélynyomós csajával éneklésével nehezebben tudtam aludni, mint a vidéki reggel 7-es fűnyírástól, szögeléstől. Ha már laktál zajos szomszéd mellett, akkor ezek fel se tűnnek. Én csak az ajtó melletti hangos beszélgetéstől nem tudok aludni, vagy dübörgő zenétől.
2022. jún. 6. 10:13
16/25 anonim válasza:
Szóval a fűnyírás, láncfűrész ahhoz képest semmi, észre sem veszed.
2022. jún. 6. 10:15
17/25 anonim válasza:
Fölmegy a belpesti, műveletlen tahó vidékre, és vernyog, hogy ott már hajnalban mennek dolgozni, földet művelnek, állatokat nevelnek.
Ne menj oda!
2022. jún. 6. 10:31
18/25 anonim válasza:
"A jellemző vidéki EQ"
Igen a Pesti sokkal érzékenyebb.
Tudom ki a szomszédom. De még a szomszédom szomszédját is ismerem. De még a szomszéd utcában lakókat is. És bizony van EQ, mert segítünk a másiknak.
Itt nem szoktak az utcán kihülni emberek.
2022. jún. 6. 10:59
19/25 A kérdező kommentje:
A falusi parasztok nem muvelnek foldet! Legalabbis nem mind. Minden faluban van egy-ket tehetos gazda akik megorokoltek a foldjeiket nekik vannak traktoraik kombajnaik, stb.. amivel felhordjak az utra a sarat, meg arataskor szall tolluk a por a kiteritett ruhara, de a tobbi 99% falusi vagy kozmunkan el vagy bejar dolgozni a varosba.
2022. jún. 6. 11:00
20/25 anonim válasza:
Azzal nincsen baj semmi, főleg, ha előtte nem tintázott be, éhgyomorra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!