Létezik olyan, hogy valamilyen központi ok miatt érezni minden este/reggel szennyszagot a konyhában, ami a csapból jön?
Figyelt kérdés
Azóta van ez, hogy a vízvezeték szerelő elhárított egy elég erős dugulást ott. Azt mondta természetes a szag, de pár napon belül nem érezni. Na ez volt július közepén. Fel lett hívva, de azt mondta többen panaszkodnak erre neki a városba. És ennyi. Arra gondolok bemegyek a helyi vízműhöz, de szerintem a szerelő csak leakart rázni.2021. okt. 28. 18:49
1/4 anonim válasza:
ne menj sehová...ez a csatorna bűze, ami a hibás szifonon keresztül árad a lakásba. Ez nálunk is előfordult, amikor a használaton kívüli szifonból kipárolgott a víz, és jött a csatornaszag..
Vizsgáld meg a bűzelzárókat, van e bennük víz, vagy elrepedt-e valahol egy szennyvízcső. Ez nem a vízműre tartozik, hanem egy jó szakemberre, aki érti a szakrajzot. Mondjuk nem OKJ-s
2/4 A kérdező kommentje:
Rendben. A bűzelzáróra már én is gondoltam.
2021. okt. 28. 19:19
3/4 anonim válasza:
Ez a bűz aligha a csapból jön, hanem inkább a vizelnyelőből, mert valami folytán nem működik a szifon bűzelzáró görbülete. Ellenőrizd, hogy a kagylóból kifolyó víz teljes keresztmetszetében, vezet-e lejjebb, mint a falba torkolló elvezetés. Ha nincs meg, akkor a görbületben nincs víz, ami elzárná a kapcsolatot a szennycsatorna és a mosdókagyló között.
4/4 anonim válasza:
Szakrajz🤦😂😂😂😂😂😂😂 technikusi óta csak az egyetemen volt műszaki rajz, a szakmában max gáznál van csőterv, egy szifonhoz nem vágom milyen szakrajz kell😁 pedig 20 éve a szakmában dolgozom☝️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!