Ide csak szerdánkét jön, a többi napon nem tudom hova mindemhova megy. 😁
2021. szept. 18. 08:56
3/16 A kérdező kommentje:
Oké, de eddig bárhol laktam 7 fele már ott voltak. Hova mennek délután? Bárkitől hallom, oda is kora reggel mennek
2021. szept. 18. 09:00
4/16 anonim válasza:
Hozzánk pl rendszerint 11 körül érnek.
2021. szept. 18. 09:03
5/16 anonim válasza:
Pl hogy ne csúcsidőben tartsák fel a forgalmat.
Amúgy hozzánk a szelektív kukásautó éjfél körül jár :)
2021. szept. 18. 09:24
6/16 anonim válasza:
Ide 14 óra körül érkeznek általában, de az van kiadva, hogy 7 óráig ki kell tenni a kukákat. Akkor indulnak el, aztán végigjárják a körzetet egy fix útvonalon, mindig ugyan úgy. Amúgy miért baj, hogy reggel már ott vannak? Legalább hamar elviszik, mire felkelsz behozhatod, nem áll kint sokat. Mi csak azután tudjuk behozni, miután hazaértünk a munkából, már ha nem otthonról dolgozok épp aznap.
2021. szept. 18. 09:26
7/16 anonim válasza:
Régen hozzánk is valamikor később, a nap folyamán jöttek. Ismerősünkhöz 11 fele érnek oda.
2021. szept. 18. 09:47
8/16 Ékezetes billetyűzet válasza:
Hozzánk is 11 körül érnek ide.
2021. szept. 18. 10:07
9/16 anonim válasza:
Nálunk meg teljesen kiszámíthatatlan, volt, hogy reggel fél 7-kor le akartam vinni a szemetet, de már csak az üres kukák pislogtak mindenhol. Tegnap meg du.
egy körül pont összefutottam velük. Nyilván függ az érkezés attól is, hogy a forgalom mekkora, ki mennyi szemetet rakott ki, el tudott-e indulni a telephelyről időben az autó stb.
2021. szept. 18. 10:27
10/16 anonim válasza:
#3 Hova mennek délután? Általában ők is csak 2-ig dolgoznak. Nálunk ful random dolog, hogy mikor érnek ide, de ha műszak végén nem fér bele, hogy még kiöntsék az utolsó kört, akkor eleve azzal kezdenek, és csak utána járják végig az utcákat.
Illetve nálunk a városgazdálkodásnál mást is csinálnak a szemétgyűjtés mellett a dolgozók.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!