Ha kinyitom az ablakot, akkor fél hatkor felkelek a kukásautókra, ha becsukom, akkor elfogy a levegő?
Új lakásba költöztem, és az ablak alatt állnak meg a lakáshoz kukásautók.
Általában 7 körül jönnek, emiatt átalakítottam a napomat, és minden nap 6 után valamennyivel már ébren vagyok.
De néha valamiért fél hatkor jönnek, és akkor fejfájással riadok fel rájuk (valószínűleg a hangos zajaikat már jó pár percre hallgatom, amiatt fáj a fejem, és csak később riadok fel). Az ablakot sajnos nem csukhatom be, mert a szoba kicsi, és hamar elhasználódik a levegő.
Így ha korán jönnek a kukások, akkor mindig felzavarnak, és még ha be is csukom akkor az ablakot, 1 óra visszaalvás utána már közel sem annyira kipihentető, mintha nem szakították volna meg a normál alvást. És a csukott ablak miatt már 1 óra után fülledtes levegőben ébred az ember, ami szintén elég szar.
Költözésen kívül milyen lehetőségeim vannak?
Előre is köszi a segítséget! :)
- füldugó
- heti egyszer kibírod
- heti egyszer kelsz korábban, és csinálsz valamit (elmész futni, nézel sorozatot, írsz a naplódba, főzöl reggelit, stb)
- fejedre húzod a párnát
- becsukod az ablakot - télen úgyse hagyod nyitva, gondolom
Sajnos így jártál.
A pusztára kellett volna költöznöd ,ott nem járnak a kukás autók .
Legközelebbi lakás vásárlásnál jobban tájékozódjál,hogy milyen kellemetlenségek leselkedhetnek rád .
MI bajod van a fél hatos ébredéssel?
Lehet madárdalt hallgatni, meg a reggeli hűvöst élvezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!