Nektek is kevés levegő jön be a szúnyoghálón keresztül?
Kevesebb szerintem is. Plane, ha majd poros is lesz.
Ezert kell mindig csak egyik ablakra tenni.es akkor tudsz valasztani adott idopontban,hogy mi a fontosabb.
Köszi a válaszokat! Igen, biztosan így van... :/
Ne is mond a csípéseket, én már nem is merek sötétedés után kimenni, mert azonnal megtalálnak, már tele vagyok csípésekkel, meg a zümmögésük is nagyon zavaró, tényleg.
Ez az ágy fölé tett is jó ötlet lehet, csak amíg fent vagyok, addig is szellőztetek és alapból azt sem szeretném, ha a házba bejönnének. Még ilyen tépőzárasra, vagy mágneses szúnyoghálóra gondoltam, mert azt, amikor már lekapcsoltam a villanyokat, vagy éjszakára akár, le is szedhetném az ablakról.
"amikor már lekapcsoltam a villanyokat, vagy éjszakára akár, le is szedhetném az ablakról"
Ne gondold, hogy a villanyfényre jönnek be. A kis dögöknek széndioxid érzékelő szenzoruk van, hogy a melegvérű állatokat (embert) messziről megtalálják. És hő szenzoruk is van, hogy hol a legvékonyabb a bőröd, vagy hol az ered. A zoknin, vagy vékony szellős anyagon keresztül is hibátlanul megtalálják emiatt, hogy hova kell szúrni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!