Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Felső szomszéd kis gyereke...

Felső szomszéd kis gyereke folyamat dörömböl, eldob dolgokat, reggel 6 órától minden nap, szóltam nekik de kb kiröhögtek és azóta néha hallom, hogy még hergelik is a gyereket, hogy zörögjön, van ez ellen valami amit tenni lehet?

Figyelt kérdés

Tényleg nem szoktam semmiért szólni, 8 éve lakok itt és egy szomszédhoz nem csöngettem még át pedig laktak felettem is előttük bulizós diákok de még az is jobb volt heti 1-2 alkalommal hallgatni mint minden nap ezt hallgatni..

Már annyira felhúzott, hogy nem tudom kialudni magam hosszú időn át még hétvégén se, hogy mikor összefutottam velük megkértem, hogy kicsit próbálják már ezt ne így csinálni mert nagyon hangos és bosszantó főleg reggel amikor aludna az ember , és kb. megvonta a vállát, hogy ez van a gyerek szereti ezt csinálni és ha nem tetszik valami el lehet költözni. Mondta ezt úgy, hogy ő albérlő én meg a saját lakásomba élek, ez igazából már részletkérdés de akkor is "vicces".

Nos azóta nem , hogy javult hanem rosszabbodott a helyzet, olyan mintha élveznék, hogy ezzel bosszantanak engem..

Lehet ezzel valamit kezdeni? Gondolom itt a csendháborítás nehezen megállapítható meg mivel gyerek csinálja ott van nekik ez a kártya amit előhúznak meg, hogy én vagyok a szemét.. tudom tudom költözzek el, de nem igazán opció jelenleg. Ha albérlet lenne keresnék másikat, de így most nem tudok belevágni egy ilyen költözésbe, ráadásul szépen felújítottam mindent az évek során nem is akarnék elmenni innen.

A főbérlőjük elérhetetlen mivel Amerikában él és tojik az egészbe , egyszer a korábbi bulizós társaság miatt egy mellettük lévő szomszéd próbálta elérni bárhogy de eredmény nélkül. Most ez a dübörgés meg nyilván már csak engem alsó szomszédként zavar, tehát egyeüdl vagyok a problémával..

2022. aug. 9. 17:47
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
70%
Erre én is kíváncsi vagyok, mit lehet tenni.
2022. aug. 9. 17:54
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Hangfalakat a plafon felé, aztán alvásidőben menjen a hörgős metál. Ha panaszkodnak, meg lehet velük egyezni, hogy "te is abbahagyod, én is abbahagyom". Van egy embertípus, aki csak ebből ért.
2022. aug. 9. 18:06
 3/25 A kérdező kommentje:

Hangos zenével az a baj, hogy nem csak őket zavarnám vele hanem más szomszédokat is, és én pont, hogy ügyelek erre, hogy ne zavarjam a többi szomszédot..

2022. aug. 9. 18:08
 4/25 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, bunkó egy tipp lesz, de ez most jutott eszembe, fogj egy teniszlabdát és kezd el az ajtójukhoz dobálni minden egyes nap, akár este is, hátha észhez térnek, és a kölyküket meg megnevelik. Hogy lehet valaki ennyire primitív.

Vagy másik megoldás, közösképviselőnek azonnal szólni.

Nálunk a felső szomszédnak van egy kutyája, aki imád ilyen golyóval játszani a parkettán. Annak aztán van hangja. Kétszer szóltunk nekik, a második alkalom után már sokkal, de sokkal jobb lett a helyzet.

2022. aug. 9. 18:10
 5/25 anonim ***** válasza:
100%

Kettes jó ötletet ad,hajnalban állítsd az irányukba a hangfalat,lehetőleg a gyerekszobába,majd ha egész éjjel bőg a gyerek lehet meggondolják magukat.Már jó sok ember írta az oldalon hogy egy ilyen után rögtön kussba maradt a szomszéd.

Az ilyeneknek nem fog használni a szó,ezeknek te nem létezel,egy senki vagy,abszolút nem vesznek figyelembe amíg nem kényszeríted őket.Azért van mert őket se nevelték meg rendesen vagy senki nem agyabugyálta el őket úgy istenesen miután kibsztak a másikkal,nem volt következménye a tetteiknek,azt hiszik bármit megtehetnek.

Persze nekik is biztos van elég bajuk,nem egyszerű gyereket nevelni de ez nem jelenti azt hogy ők elvehetik a pihenéshez való jogodat.Én is panelban nőttem fel de érdekes módon nem dübörögtem és csapkodtam egész nap,meg kell nevelni a gyereket.

2022. aug. 9. 18:22
 6/25 anonim ***** válasza:
79%
Esetleg a helyi családsegítővel felvenni a kapcsolatot, vegyen tőlük egy-két normálisabb gyereknevelési leckét a "tisztelt" szülő.
2022. aug. 9. 19:31
 7/25 anonim válasza:
91%

Kihivod a rendőrőket, feljelentést teszel, birtokvédelmet kérsz. Azt pedig, hogy mi okozza a zajt neked nem kell tudnod, kopogást hallasz és kész.

Amugy kopogjál vissza nekik, akkor amikor ők akarnak aludni.

2022. aug. 9. 19:43
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

2

Emlékszel a panel-kinyírlakra? :DDD

Ez működik, sok tapírt letapostam vele:D, de a lényeg, hogy a hangfalat légmentesen kell a szomszéd falához szorítani.

Aztán addig tekerni a hangerőt, amíg a hangfal mögött halk beszédnek halljuk mi! A szomszédnál ez már vaskosabb lesz.

Tehát nálunk hallani 1-es hangerőn a 6-ig tekert gombot, de a szomszédnál vagy 5-ösön szól;)

Én még állathangokat, büfögést, fingást, nyerítést, röfögést, ajtó nyikorgást, dudálás, sikoly, szexi nyögést...stb is beraktam mp3-ra, randomra és végtelenítve estétől hajnalig...másik szobában aludtam addig:DDD

1hét és elköltöztek inkább az albisok:DDD

2022. aug. 9. 20:31
 9/25 anonim ***** válasza:
100%

Sok ilyen kérdés van itt, sok válasszal.

Amire emlékszem, azt írták sokan sokszor itt, hogy kábé 3 szor vagy 4 szer kell rájuk hívni a rendőrt mire intézkedni is fognak.

Persze gondolom én, hogy ehhez az is kell, hogy mikor a rendőr kimegy ők is lássák és hallják, hogy ezeket nem kamura jelentették be.

Szóval szerintem kábé a lehetetlen kategória.

Röhejes, hogy pl. Ausztriában milyen komolyan veszik ezeket és a házmesternek szólsz ott olyan rendrakás van meg fenyegetőzés, hogy utána a legputrisabb arabok sem fognak hangoskodni, itthon meg még direkt rá is tesznek, hogy zavarjanak.

Nekem is vannak hangos szomszédaim, bár közel sem ez a kategória, de hányinger, hogy itthon konkrétan a jogaid kalap szart nem érnek és nincs a kezedben semmi, ha nincs kapcsolatod...

Kolléga Ausztriában szólt a házmesternek szintén ilyen miatt, egyből rendet tett utána soha többet nem volt onnét hangoskodás, pedig ilyen nőverő migránsok voltak.

itthon szólsz a képviselőnek, ha egyáltalán felveszi aztán amint leteszed már el is felejti...

2022. aug. 9. 20:57
 10/25 A kérdező kommentje:
Közösképviselet egy nulla sajnos. Korábban a házban lakó hölgy volt, de elhunyt, azóta egy cég vette át ami alá tartozik rengeteg társasház, le se tojják az egészet, csak a pénzt markolják fel.
2022. aug. 9. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!