Találkoztatok elviselhetetlen szomszédal?
A nővéremnek volt egy bolond szomszédja régebben.
De ez olyan igazi volt, volt sárga kis kártyácskája is.
Az néha átment kisbaltával, közölni hogy az a ház valójában az övé...
Mondjuk hazaküldtük, de elég ijesztő volt, voltam akkoriban 12-13 körül.
A másik szomszéddal volt igazában rosszban, vele ilyen fél-tégla dobáló "versenyeket" tartottak kerítésen át. Néha jött látogatni a lánya, olyankor pár napig normális volt.
Szegény nem élvezte, ráadásul ő soha nem is tudott kiállni magáért, ilyen konfliktus kerülő típus. Végül, bár sok más ok miatt is, de eladták a házat és elköltöztek.
Mondjuk ennyi évesen már simán lekezelném talán, de akkoriban kisit paráztam tőle, mindig haverokkal jártam oda, hármunkba-négyünkbe nem nagyon állt bele - bármennyire bolond is volt inkább bement ha sokan voltunk.
Igen. Óriási roma család a szemközti társasház egyik lakásába.. Őrület ami itt volt.
A pasik Mercedessel jártak, de padlogazzal indultak és hatalmas fékcsikorgassal érkeztek. Rohadtul idegesítő volt még csukott ablakoknal is.
Halistennek fel év múlva elmentek, kiderult hogy csak bérlők voltak, amíg a villájuk elkészült.
Igen, a szomszéd lépcsőházban lakott pár hónapig. Ha olyanja volt, hajnali órákban egyik pillanatról a másikra teljes hangerőn hallgatott mulatóst, DJ zenéket, de úgy, hogy csukott ablak mellett is rendesen lehetett hallani. Ha szóltak neki, leköpte az embereket, artikulátlanul üvöltözni kezdett velük. Egy ponton már direkt egész nap ment a zenéje, akkor is, amikor nem volt itthon. Rendőröknek szóltak többször miatta, de kiderült, hogy a rendőrőrs a második otthona gyakorlatilag. Bútorokat hagyott szerte szét az utca különböző pontjain, és még sorolhatnám.
Aztán végre kilakoltatták pár hónapos herce-hurca után, és kollektíven lélegzett fel a társasház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!