Találkoztatok elviselhetetlen szomszédal?
Figyelt kérdés
2022. aug. 9. 14:06
11/12 anonim válasza:
A fal szomszédom,öreg,süket alapvető higiéniai problémái vannak( büdös) és nem veti meg az alkoholt.
Kedvenc időtöltése volt,hogy hajnali 2-3-4 óra tájban százason hallgatja az M1,M2,Duna Tv műsorait.
Kezdetben nagyon haragudtam,rá de aztán egyszer merev részegen fetrengett a lépcsőház előtti lépcsőn.Nem is tudom miért,de segítettem neki feljutni a lakásához.
Ott hálálkodott, kérdezte,hogy mivel köszönheti meg,mondtam neki hogy ne százason hallgassa a TV-t.
És azóta csend van esténként.
12/12 anonim válasza:
Gyerekként a felső szomszédunk (panel...). Egyedülálló pasi volt, alkoholista. 3 műszakban dolgozott és minden műszakja után indult a pia+hangos zene kombó. Max hangerőn üvöltött a zene, és mivel 3 műszakos volt, bármikor rákezdhetett. Több lakó is beszélt vele szépen, semmi. A faterja rendőr volt, úgyhogy a rendőrök vagy ki se jöttek, vagy előre szóltak neki, hogy jönnek és halkítsa le a zenét mire kiérnek (ezt ő mesélte el részegen). Volt, hogy eljátszották ezt a rendőrök, és mire kiértek, csönd volt és megfenyegették a szomszédunk, aki kihívta őket, hogy őt fogják megbírságolni, ha még egyszer hamisan kihívja őket. Sokszor tartott bulikat, olyankor mindenki üvöltött, ordibált, volt hogy baltával szórakoztak és szétvágták a bejárati ajtót. Volt, hogy leköpte a szomszédot, aki szólt hajnali 3kor h a csecsemőjük nem tud aludni. Végül lett egy nője, elköltöztek családi házba. Utána hallottuk, hogy verte a nőt és később a gyereküket is. A rendőrség arra sem lépett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!