Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Tartotok intimebb képeket a...

Tartotok intimebb képeket a telefonotokban?

Figyelt kérdés

Egy időben csináltam ilyeneket páromnak, fehérneműs képeket, kb.10-20 kép. Le volt kódolva, soha nem volt gond. De miután egyszer más kezébe került a telefonom (rendőr), azóta csak állatos képek vannak nagyrészt. Előtte meg minden szart screenshotoltam stb., nem töröltem ki, amit mások küldtek.

Azóta kicsit paranoiásan úgy használom a telefonomat, hogy csak olyat tárolok rajta, ami nem baj, ha más is látna. Tudom, lehetne felhőben is tárolni, ami olyan.

2023. szept. 5. 20:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
96%
Én sosem értettem mi baja annak aki meztelenül fotózgatja magát és azt a telefonján tárolja. Ráadásul nem egyedi eset, mert rendszeresen fordul elő pl. a hírességeknél is hogy feltörögetik a telefonokat és 20-30 celebnek kerülnek ki privát pucér fotói meg szexvideói, tehát ez nem is egy ritka jelenség, de én akkor sem bírom megérteni mit érez az aki ilyet csinál, hogy nem normális az biztos. Nekem soha életembe nem jutna eszembe pucéran pózolni a tükör előtt és a farkamat fotózgatni, aztán még el is menteni a telefonra. Akkor sem, ha 100% lehetetlen lenne feltörni, mert egyszerűen nem látom mi értelme ennek, és hogy épeszű ember ugyan miért tesz ilyet.
2023. szept. 6. 00:13
 12/17 anonim ***** válasza:

Maximálisan egyetértek a 11es válaszolóval,

normális ember ilyet nem csinál.

2023. szept. 6. 07:27
 13/17 anonim ***** válasza:
Csak nem valódi emberekről. Kínai meselányok hiányos ruházatban.
2023. szept. 6. 09:48
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
Természetesen igen. Mekkora gyáva szar lennék, ha saját telómon nem mernék tartani magamról meztelen képeket? Az én telóm, és senkinek semmi köze, hogy mit tartok rajta. Én nem vagyok hibbant vallásos, nem takargatom magam előtt a pöcsöm.
2023. szept. 6. 16:15
 15/17 anonim ***** válasza:
54%

Szóval ha nincs vkinek a saját nemiszervéről fotó a saját telóján, az beszari.

Irigylésreméltó gondolkodás.

2023. szept. 7. 09:26
 16/17 A kérdező kommentje:
Olyan nem volt, fehérneműsek voltak, de ennyi. Igazából azóta nem csinálok olyanokat sem.
2023. szept. 7. 09:32
 17/17 anonim ***** válasza:
Lehet autoszexuális és a saját pöcsére izgul.
2023. szept. 10. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!