Voltatok már úgy, hogy szètvernètek a telefonotokat?
Figyelt kérdés
2 hete lett egy lett egy redmi telefonom úgy, hogy eleve kèrtem, hogy ne vegyék meg a szüleim mert még fél év alatt a Samsungomat sem szoktam meg. Jó, megvették mert.. nem tudom miért. Kicseréltem a kártyát, most nem kellett fél napot szöszölni a névjegyekkel mert a tesóm segített. 2 hete nem tudom beállítani a számkijelzést , eddig nem tudtam miért nem veszik fel az ismerőseim a telefont, most már tudom. De nem lehet beállítani ezért facebookon írok nekik, hogy hívom őket vegye fel.
Már kezd a tököm tele lenni és visszatettem másikba a kártyám , de valahogy úgy szét verném azt a xart. Gondoltam inkább kiírok egy kérdést mert eddig semmit nem vertem szét meg végre az régi billentyűvel írok és ez megnyugtató.
Ne verd szét! Add el, legalább keresel rajta pénzt.
2020. nov. 2. 10:38
2/7 anonim válasza:
Tuti, hogy a számkijelzés elrejtése nem alapértelmezett a telefonban. Ha te vagy ügyetlen ne a telefonra legyél mérges, illetve keresőbe beírod, hogy mit szeretnél csinálni és valaki elmagyarazzá majd neked, mit hogyan kell.
2020. nov. 2. 10:45
3/7 anonim válasza:
Irigylem a problémáidat.
2020. nov. 2. 10:49
4/7 anonim válasza:
Tudod, a normális emberek többsége nem idegbeteg állat, hanem higgadtan utánaolvasnak a dolgoknak.
2020. nov. 2. 10:50
5/7 A kérdező kommentje:
Áttettem a másik telefonba már jó :). Kellett, hogy kiírjam magamból nyugodtan eltettem a fiókba az újat. Bevallom, ügyetlen vagyok. Nem megy nekem ez a technika. Nem is tudtam pl., hogy nem egyesével kell a számokat átírni. 102 névjegyet másoltam át, úgy, hogy leírtam papírra.
2020. nov. 2. 10:52
6/7 anonim válasza:
Volttam én is így kaptam egy most divatos (okostelefont) ?
2-nap múlva vissza adtam a csináljatok vele amit akartok .
2020. nov. 2. 11:18
7/7 anonim válasza:
Az android frissítés óta párszor megfordult a fejemben. A legutóbbi frissítés után folyamatosan akad a telefonon, van, amikor csak simán egy cikket olvasok vagy ide írok és megáll minden... Na, olyankor gyűlölöm.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!