Ti se szeretitek mások kezébe adni a telefonotok?
le van jelszavazva, 3 ember tudja a jelszót velem együtt...
senki nem nyúl hozzá rajtam kívül...max elkéri tőlem barátnőm, más nem szokta, még telefonálásra sem...
cégeshez meg csak én tudom a jelszót, így ahhoz csak én nyúlok...
22F
*telefonotokAT.
Attól függ...közeli ismerős, párom bármikor megnézheti, nincs rajta semmi olyan.
A cégest már nehezebben adok ki, azon vannak olyan adatok, amihez másnak nincs köze, de le van jelszavazva az egész telefon.
barátom nézheti egyedül, de az is kicsit feszelyez.
amúgy még 5-6 éve nagyobb divat volt a másik telojaval játszani, meg nyomkodni.. hát megtalaltam egy ilyen alkalommal egy barátnőm meztelen képeit..
barátom nézheti egyedül, de az is kicsit feszelyez.
amúgy még 5-6 éve nagyobb divat volt a másik telojaval játszani, meg nyomkodni.. hát megtalaltam egy ilyen alkalommal egy barátnőm meztelen képeit..
akkor voltunk 14 évesek..
utána 2-3 évre rá az egyik csaladtagom facebookjaba néztem bele. olyan uzeneteket találtam, amiket nem a parjanak irt, hogy azt kívántam bár egne ki a retinàm..
szóval nekem ez jó lecke volt!! azóta tényleg tiszteletben tartom más privát dolgait, így legalább boldog tudatlanságban vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!