Ti se szeretitek mások kezébe adni a telefonotok?
Figyelt kérdés
vagy csak velem van az hogy nem szeretem ha bárki benne turkál?2015. nov. 25. 13:03
11/18 anonim válasza:
#7 ez elég nagy butaság a részedről.
12/18 anonim válasza:
bocsánat véletlenül elkuldtem, a 9# kommentem jelentsetek:)
13/18 anonim válasza:
Tőlem még életemben nem kérték el a telefonomat, mi értelme van ennek?
25F
14/18 A kérdező kommentje:
Megnézni mi van rajta, és még én vagyok a bunkó, mert nem adom oda.
2015. nov. 25. 14:36
15/18 anonim válasza:
Nem vagy bunkó.Az bunkó,aki ezen kiakad,hogy nem engeded,hogy megnézze.
16/18 anonim válasza:
Utálom, ha bármilyen cuccomhoz is hozzáérnek. Az az enyém, nem az övéké, törődjenek a maguk dolgával. Ha érdekli őket valami, akkor úgyis elmondom, csak kérdezni kell, nincs semmi titkolnivalóm.
17/18 anonim válasza:
Én mindig ilyen voltam mindennel. Ceruzát is, ha kölcsönkértek, végig néztem, hogy hol van.
De az, hogy meg akarja nézni... nézegesse a sajátját.
18/18 anonim válasza:
attól függ, miért kérik, ha pl egy haverom meg akarja nézni a telefonom, mert androidot használ és kíváncsi rá miben különbözik a windows tól, akkor odaadom gond nélkül, de ha a levelezésemet olvassa, akkor max megkérem, hogy ne tegye, vagy elveszem... de minek tart bárki olyan barátokat, akik előtt bármit rejtegetni kell? ismeretlennek meg úgysem adom oda önszántamból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!