Tartotok intimebb képeket a telefonotokban?
Figyelt kérdés
Egy időben csináltam ilyeneket páromnak, fehérneműs képeket, kb.10-20 kép. Le volt kódolva, soha nem volt gond. De miután egyszer más kezébe került a telefonom (rendőr), azóta csak állatos képek vannak nagyrészt. Előtte meg minden szart screenshotoltam stb., nem töröltem ki, amit mások küldtek.
Azóta kicsit paranoiásan úgy használom a telefonomat, hogy csak olyat tárolok rajta, ami nem baj, ha más is látna. Tudom, lehetne felhőben is tárolni, ami olyan.
2023. szept. 5. 20:58
2/17 anonim válasza:
Nem, ellenben idegbeteg tudok lenni, ha más hozzáér a telefonomhoz. Nem is intim képek miatt, mert azok nincsenek, de ez kb olyan, mint egy naplóírás.
3/17 anonim válasza:
Nem, küldeni sem szoktam ilyeneket, komoly kapcsolatban sem. Van rajta viszont minden egyéb baromság, azokat ha látná valaki, nem izgatna nagyon.
4/17 A kérdező kommentje:
Becsültesértés miatt foglalta le (feljelentett a zaklatóm), majd közölte, hogy adjam meg a kódot, vagy kifizettetik velem a "szakértőt". A fél életünket azon hordjuk. Meg most egy idegen bújja akár az üzeneteidet. Félre ne értsetek, semmi illegális nem volt benne, de akkor is borzasztó megalázó.
2023. szept. 5. 21:12
5/17 anonim válasza:
Azért főtéren zárnám kalitkába az ilyen embereket is, akik még azon felül ,hogy zaklatnak, még keresztbe tesznek ahol tudnak. Benne vagyok én is egy ilyenben, nem kívánom senkinek
6/17 anonim válasza:
Magamról sosem fogok ilyen képeket csinálni, ezerféle módon hozzájuk lehet férni (a felhőben pláne lol!! a netre őrültség bármilyen formában ilyesmit feltenni)
Random intimebb képeim viszont vannak, amiket a neten látok és ízlésesnek/szexinek találok.
7/17 A kérdező kommentje:
#5 Mai napig tart. Utána.még nekiállt fenyegetni, zsarolni is a feleségével együtt. A poklok pokla és az ilyen mocsok "becsületsértéssel" akar mindent megúszni.
2023. szept. 5. 21:25
8/17 Metionin válasza:
A legintimebb kép rólam amikor néha befotózom a sminkemet.
9/17 anonim válasza:
Ha tárolok is bármilyen képet, akkor azt csak addig, ameddig a rendeltetését be nem teljesíti, ill. le nem mentettem egy független mappába. Egyébként meg nem hogy intim képet, de semmilyen képet nem tárolok a telefonon - abból az elgondolásból, hogy amennyiben fel is jut valamilyen piszkos tróger a telefonomra, akkor se találjon semmit rajta, amiből érdemi információt tud kinyerni vagy célpontot tud csinálni. A névjegyek is úgy vannak kialakítva, hogy nem tud velük mit kezdeni, - mert szándékosan jellegtelenre formáltam azokat. Híváslistát is belátható időközönként kiürítem. A telefont is rendszeresen újraindítom. Minimális, csak is a szükséges időt tartózkodom a neten vele és nem kattintgatok minden baromságra rá ész nélkül. Irtom a reklámokat is és ismeretlen számra nem mozdulok akkor sem, ha a "lyézus" az fehér lepelben. Szám nélküli hívásoknak pedig végképp nincs esélyük! A következetességem jó kis protokollt generált, amin nagyon komoly kihívás keresztül verekednie magát bárkinek is. Volt, hogy a főnököm telefonált rám, hogy ami hívás be fog futni hozzám pár percen belül, azt kellene fogadnom, mert benti mókus fog keresni.
10/17 anonim válasza:
Telefonban soha. De iksz es ipszilon fiokom kozott levelezesben szerepel. Kamufiokjaim ilyen celbol vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!