Sosem értettem, de hát ha így diktálja az illem akkor tegyük ezt.
Nincs semmilyen pozitív hatása, illetve az elmulasztásának negatív hatása sem. Ha a társadalom 0%-a kívánna jóétvágyat a másiknak pontosan semmivel sem lenne másabb a világ.
Mint ahogyan a kérdésre adott válaszoknak sem lesz semmilyen jelentősége, mert úgyis minden a régiben marad.
Ez nem olyan mint, hogy meg hal valakid és: őszinte részvétem. B*zdmeg egész életedben eszel, naponta is többször. Mint ahogy ha wc-re sem mész kívánnak jó sz*rást.
Néha szoktam hülyeségeken agyalni, olyan dolgokon amit nem értek :D
Istenf*sza se tudja miért találták ezt ki! De azért jót nevettem a wc-s dolgon amit írtál🤣🤣🤣🤣 jó sz*rást xd am ja jogos én nem is szeretem amikor nekem mondják most mi a faszt várnak köszönjem meg mikor kivan tömve a pofám? Mondjuk annó fiatalon sokszor azt csináltam hogy ha szembe jött velem egy csak és evett tele volt a szája akkor direkt mondtam neki hogy jó étvágyat és vicces volt ahogy megköszönte 🤣🤣🤣
2023. szept. 4. 23:38
2/16 anonim válasza:
*csaj
2023. szept. 4. 23:39
3/16 anonim válasza:
Ezt én sem értem. Az nekem normális, ha az mondja, aki csinálta a kaját, vagy aki odaadja, de csak random ember, akinek semmi köze hozzá? Fura.
2023. szept. 4. 23:55
4/16 anonim válasza:
Mi jó sz.rást is szoktunk poénból kívánni egymásnak :D
2023. szept. 5. 00:02
5/16 anonim válasza:
Apró figyelmesség, aminek kizárólag annyi értelme van, hogy apró figyelmesség legyen.
Nem lenne kötelező pl tüsszentéskor azt mondani hogy egészségedre, vagy reggel jó reggelt kívánni a családodunknak, annak ellenére hogy ugyanott lakunk, de mégis megtesszük, mert ez a kommunikáció. Valami történik, aztán lereagáljuk.
2023. szept. 5. 01:06
6/16 anonim válasza:
Próbáld ki amikor fasírtban vagy valakivel!
Ugyanúgy fog zabálni, ha jó étvágyat kívánsz neki, ha nem!
2023. szept. 5. 02:08
7/16 anonim válasza:
Nekem a köszönéssel és a kézfogással is bajaim vannak, legszívesebben elmennék mindenki mellett.
2023. szept. 5. 02:09
8/16 anonim válasza:
Angolban kerestem mindig a megfelelőt erre. Akinek van tapasztalata, mesélhetne, mert nekem csak filmes van. Ha valaki eléd teszi az ételt, mondja, hogy "enjoy", de aki arra jár, és meglát, az nem mond semmit.
2023. szept. 5. 03:44
9/16 anonim válasza:
Nekem azzal van bajom amikor az ember már tömi a fejét és úgy kívánnak neki jó étvágyat. Olyankor már illetlenség. A legtöbben még ezt sem tudják.
2023. szept. 5. 06:20
10/16 anonim válasza:
Annak kellene csak mondania, aki készítette az ételt, de még az is felesleges, attól sem változik semmi. Mondjuk a Jó napot, jó éjszakát, stb is ilyen. Semmivel nem lesz jobb napod, ha valaki köszön.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!