Van más is aki nemcsak anyagi okokból hagyta itt
Magyarországot hanem a folyamatos utálkozás,
gyűlölködés miatt is?
Figyelt kérdés
Persze elsősorban azért jöttem ki Németországba mert itt sima postásként is meg tudok élni a béremből, de nem kis szerepet játszott az is benne, hogy elegem lett abból a gyűlölködésből ami Magyarországon megy a politikusokkal az élen, hogy az átlagember is ha épp nem a politikusokat utálja, akkor utálja a cigányokat, a homokosokat, a külföldieket, az alacsony végzettségüek az értelmiségieket, az értelmiségiek a szakmunkást, bolti eladót és így tovább, lehetne sorolni. Kb az volt az utolsó csepp, mikor betegség miatt hosszabb táppénzem voltam és én lettem az ingyenélő meg a lusta meg az államon élősködő és azért magas az adó mert az "ilyeneket" kell eltartania az államnak
2023. szept. 2. 19:05
1/8 anonim válasza:
A magyar egy megkeseredett, Stockholm-szindrómától szenvedő, vesztes nép, tisztelet a kevés kivételnek. Képesek egy olyan idiótát megválasztani, aki a szemüket is kilopja, de még így is tapsikolnak a nettó 700 eurós medián bérnek.
Én a gyűlölködés, primitivitás, politika, anyagi és egyéb okok kombinációja miatt költöztem ki. Elvileg mi pocsékul élünk a fidióták szerint, hisz kűűűfődön itt a sok migráncs, gyakorlatilag pedig ketten együtt nettó 7500 eurót keresünk és évente négyszer tudunk több hetes egzotikus kirándulásra menni. Gyerekünk minőségi oktatást kap, és ha két egynemű megy kézenfogva az utcán, akkor sem nézik a birkák tátott szájjal, mintha istenkáromlás lenne, hanem mindenki foglalkozik a maga dolgával.
2023. szept. 2. 19:13
2/8 anonim válasza:
Nem tudom én nem utálok senkit, ez van , van egy két mi hazánkos kolléga, na ők néha mondják a sok hülyeséget, de ilyenek sajnos mindig is voltak ha nem is sokan.
2023. szept. 2. 19:13
3/8 anonim válasza:
Csak a fos miatt, nem jobb eletert, mivel nagyon jol eltem.
2023. szept. 2. 19:28
4/8 anonim válasza:
az első az élő példája a gyűlölködő, mindenkit utáló és lenéző magyarnak akikről a kérdező ír :)
az ilyeneket kerülöm én messzire itt kint is
2023. szept. 2. 19:28
5/8 anonim válasza:
Én tanulmányi céllal mentem ki. Otthon nincs ilyen mesterképzés, pedig az egyik legkeresettebb szakma, de mindegy. Utána hazamegyek, legalábbis jelenleg ez a terv.
2023. szept. 2. 19:35
6/8 anonim válasza:
Én azért mentem ki Ausztriába, mert meleg vagyok és ugyan törvénytelen, de igenis van diszkrimináció abban az ágazatban, amiben én anno dolgoztam, főleg úgy hogy feketelistára is tettek, persze más indokkal, de tudom hogy mi állt valóságban a háttérben. Magyarán ellehetetlenítették az összes esélyem MOn dolgozni abban az ágazatban, amiben profi vagyok és szeretem csinálni.
Úgyhogy kijöttem Ausztriába, nyíltan melegként ugyanabban az ágazatban az otthoni bérem 5xét keresem meg és senki le se okádja, hogy pasim van és vele megyek ebédszünetre minden nap, itthon ezért minimum elgázosítanak.
2023. szept. 3. 05:12
7/8 anonim válasza:
#6 Sok sikert Ausztriában, remélem, teljeskörű és boldog életet tudsz kint élni, helyesen döntöttél, még akkor is, ha kényszermegoldás volt.
2023. szept. 3. 08:41
8/8 anonim válasza:
Én 8 évvel ezelőtt mentem ki külföldre dolgozni és élni, 2-3 évvel ezelött még azt terveztem hogy veszek egy házat Magyarországon és a családommal ott fogunk élni, de elnézve a helyzetet ami mostanában otthon van...ehelyett itt vettünk egy lakást és szerintem innen is fogunk a párommal nyugdíjba menni, mindketten 30as éveinkben vagyunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!