Hogy tudott megjelenni ilyen, minden tárgyilagosságot nélkülöző, aljas és ostoba írás Magyarország vezetőjéről? Minek ez a vérgőzös gyűlölködés?
De fogalmuk sincs a valós hazai helyzetről, meg hazánk Európában betöltött szerepéről. Azért fröcsögnek egy jót. Ezúttal erre, ennyire tellett.
" meg hazánk Európában betöltött szerepéről"
Mi az Európában betöltött szerepünk? :D
Az eredeti cikk elég jól leírja a valóságot, persze nem a Bayer félét, hanem az igazit.
"hazánk Európában betöltött szerepéről"
Ezen nagyon felröhögtem.
"Hogy tudott megjelenni ilyen, minden tárgyilagosságot nélkülöző, aljas és ostoba írás Magyarország vezetőjéről?"
Nem tudom mit csodálkozol még ma is, Bayer bácsi szájából évek óta csak minden tárgyilagosságot nélkülöző, aljas és ostoba szavak jönnek elő. (A linket nem nyitottam meg, nem vagyok kíváncsi Bayer ömlengéseire, akárki ellen is ömleng, és az oldalának kattintásait sem vagyok hajlandó növelni.)
"Mi az Európában betöltött szerepünk? :D"
Orbán nem megmondta?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, bot a küllők között, tüske a köröm alatt.
Mindegyik káros és el kell távolítani.
7-es, ez bizony nagyon nem így van, mert Bayer csak közzétette a Globalist című magazin két szerzőjének "eme remekét" és a maga kissé karcos, de pont az alkalomhoz illő stílusában kommentálta ezt. Akkor idézek néhányat az írásból:
"Orbán Viktor már régóta úgy viselkedik, mint egy „mini-Putyin”, a magyar miniszterelnök szerintük kihasználja a magyarok „látens antiszemitizmusát és romagyűlöletét”, hogy örökre hatalmon maradhasson." - ez egyáltalán nem igaz;
"a magyar miniszterelnök egy „Putyin-féle” kleptokráciát alakított ki, amelyben a körülötte lévő, szűk körhöz tartozó „cimborái” kapnak jutalmakat." - ez sem igaz;
Az meg, hogy "a NATO kényszerítő erejével vissza kell vezetni a „nyugathoz”, amennyiben pedig ez nem sikerül, akkor a választóknak kell elküldeniük a magyar miniszterelnököt „pakolni”. - nehogy már két mitugrász külföldi döntse el, hogy a magyarok kinek szavaznak bizalmat saját szabad akaratukból. Elhiszem hogy nekik MZP jobban tetszene, de nekünk itt meg nem. Tartsák tiszteletben a többségi döntést és ne oktassanak minket demokráciából. Hátha náluk nagyobb hiányosságok vannak e téren.
"maga kissé karcos, de pont az alkalomhoz illő stílusában kommentálta"
Tehát kijött belőle a proli mint mindig ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!