Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit tehetek ilyenkor?

Mit tehetek ilyenkor?

Figyelt kérdés
Úgy érzem megvagyok figyelve.Ez elég paranoidnak tűnhet,de szerintem nem az.12,13 óra tájban kiültem az erkélyre(nem szoktam egyébként) és elkezdtem figyelni egy olyan terepjárót ami olyannak tűnt,mint amit láttam már és legalább ér 50 milliót.Amikor ültem az erkélyen kiszállt az autóból egy ember aki ismerősnek tűnt,de nem tudtam ki az.Hosszasan nézett rám,én meg vissza.Aztán abbahagyta és beült az autóba.Lassan már 10 órája ül ott az az ember,csak most bekapcsolta a fényszórót.Másik oldalt ott áll egy másik autó a túoldalt és 2 éjszakája van ott,annál az autónál is be van kapcsolva a fényszóró.Egy másik napon észrevettem egy 18-19 év közötti kék hajú fiút aki nem is maradt volna meg ha nem lett volna kék a haja és már előttem ott volt ahol lakok és ott ült a padon és látszólag észrevett,mert megijedt.
2023. aug. 29. 21:42
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
ha megfigyelne valaki, nem adna ilyen durva jeleket hogy felfigyelhess rá :)
2023. aug. 29. 21:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Azért figyeltek fel rád, mert te figyeled meg őket, és nem ök téged.

Beképzelsz magadnak mindenféle ostobaságot. Olvass, hallgass zenét.

2023. aug. 29. 21:56
 3/4 anonim válasza:
100%

Van okod rá hogy megfigyeljenek?

Nekem lenne…💀

2023. aug. 29. 22:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, ez paranoidnak tunik.
2023. aug. 29. 22:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!