Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi a legfontosabb eleme...

Mi a legfontosabb eleme annak, hogy valaki népszerű legyen?

Figyelt kérdés
Fiatal nő vagyok, állítólag csinos, okos, normális értékrenddel, humorerzekkel, széles érdeklődési körrel, elfogadással és nyitottsaggal. Mégsem vagyok népszerű, sőt sokszor a társasági eseményeken inkább a perifériára kerülök, sokszor érzem magam maradéknak a barátaimnál is. Nem tudom, mi hiányzik vagy min kéne változtatnom
2023. aug. 28. 23:58
 1/6 anonim ***** válasza:
42%
Te magad hiányzol. Önismeret és önbizalom építés.
2023. aug. 29. 00:05
 2/6 A kérdező kommentje:
1-es, elgondolkodtató, amit írsz.
2023. aug. 29. 00:16
 3/6 anonim ***** válasza:
46%
ne akarj ribantsz lenni
2023. aug. 29. 00:54
 4/6 hosszúhajú ***** válasza:
74%
hát úgymond el kell tudni magad adni. lehetsz minden jóval megáldva, de ha nem azt sugárzod, akkor nem tapadnak rád. sokszor a gagyik buták is népszerűek mert olyan önbizalommal és öntudattal lépnek fel, hogy az az erő az, ami a többieket odavonzza. magyarul a belőled sugárzó öntudatos erő hiányzik. ezt nem lehet kierőszakolni magadtól. de ha önbizalmat fejlesztesz, önismeretet szerzel, megerősödsz tőle, akkor ennek a képességnek megérzed a hatalmát is és fogsz tudni bánni vele.
2023. aug. 29. 04:08
 5/6 anonim ***** válasza:
46%

Bár ennyiből nehéz megállapítani és nem vagyok nő, de voltak hasonló problémáim így talán tudok jó dolgokat írni.

Önismeret: könyvek olvasása, kurzusok, beszélgetés szakemberrel, önismereti, önfejlesztő, relaxációs stb technikák alkalmazása.

Spiritualitás: saját (!) hitbéli utunk megtalálása, ebben való elmélyülés, ennek megtapasztalása, leginkább egyedül. (Majd valahol, sokkal később, akár a közösségi és/vagy formalizált vallás.)

Kalandok: nem szexuális jellegűek, hanem bármilyen olyan esemény, cselekedet ami nem megszokott, ami kibillent, ami más szemszögből mutat meg téged, magad előtt. Önkéntesség, utazások, vagy akár egy intenzívebb munkahelyi időszak.

Sport: még csak azt sem írnám rendszeres sport, mert sokakat pont ez blokkol, nem tudnak lejárni heti 5x 1 órát aztán nem járnak egyáltalán. Sportolj, mozogj MA valamit, ha nincs jobb ötleted sétálj 2,5 órát és máshogy látsz majd sok mindent.

Nekem ezek segítettek, jó ideje nincs ilyen problémám. Hozzátenném azt is hogy az önképem is jelentősen megváltozott, egyrészt rájöttem arra hogy pont annyi ember, pont úgy és pont akkor vesz körbe ahogy arra épp szükségem van. Tehát nem is igénylem azt hogy kevesebbet legyek periférián mert nem érdekel, nem megyek oda. Másrészt sokkal több értékes kapcsolatom lett és sokkal jobban tudok más utakon kapcsolódni emberekhez. Tehát itt se számít ez a perifériás dolog.

2023. aug. 29. 09:09
 6/6 anonim ***** válasza:
47%

Kétféleképpen lehet valaki népszerű. Az egyik, hogy ha bekerül egy társaságba akkor ő lesz a közepe, mindenkivel elbeszélget, elviccelődik, persze nem kettesben hanem az egész társasággal kb egyszerre. Az ilyenek szoktak lenni az iranyítók.

A másik csoport a szép emberek, akiket mindenki meg akar kaparintani, ezért próbálnak velük beszélgetni. Szóval ha nem próbálnak dumálni veled akkor el kell hogy keserítselek, nem vagy olyan szép. Persze nem is mondom hogy csúnya, de vannak nálad szebb lányok a társaságban akik elveszik a figyelmet.

2023. aug. 29. 09:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!