Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Velem van a gond, ha 2 óra...

Velem van a gond, ha 2 óra után eljöttem a szigetről mert nem bírtam?

Figyelt kérdés

A két óra is kínszenvedés volt igazából fél óra után már pályázni akartam elfelé de gondoltam a jegyet (még ha kaptam is... egy petákot nem adnék érte) nem hagyom veszni.

aztán nem bírtam eljöttem.

A sok riherongy ri**anc, a sok nagyarcú szr**jani, a sok kihanemén tróger okádék, a söpredék, a mocsok, a kivagyiság, a zaj, a zsúfoltság ... ki bírja ezt? ÉN NEM.

2023. aug. 17. 18:17
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
19%

" az meg teljesen normális dolog, hogy ha nem tetszik valami, akkor elmész onnan, ha megteheted."

Az a teljesen normális, hogyha valaki tudja hogy nem azonosul ezzel, akkor nem megy oda, és nem utólagosan kaffog a neten.

2023. aug. 17. 19:49
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

"Az a teljesen normális, hogyha valaki tudja hogy nem azonosul ezzel, akkor nem megy oda"

Ha valaki még nem volt ilyen helyen egyszer sem, akkor nem tudhatja, hogy azonosulna-e ezzel, vagy sem.

2023. aug. 17. 20:01
 23/28 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem nem jartal ott. Harminc eve van sziget, es nulla infod volt rola, mire szamithatsz. Hiteles tortenet.
2023. aug. 17. 20:34
 24/28 anonim ***** válasza:
56%
Én is voltam 1 napot és nekem sem tetszett. Ennek ellenére ilyen gyűlölet közel SEM váltott ki belőlem, a közeggel semmi probléma nem volt, ribiket is elvétve lehetett látni 1-2t, semmi extra. Igen, a baj veled van, és nem azért, mert nem tetszett, hanem ahogyan reagálsz. Egyáltalán nem normális.
2023. aug. 17. 20:39
 25/28 anonim ***** válasza:
77%

A Kérdezőnek volt lehetősége kipróbálni egy olyan dolgot, amit eddig nem ismert. Így is tett, majd amikor látta, hogy ez nem neki való, elment onnan.

Ezt nevezik normális viselkedésnek. Az pedig természetes, hogy az ember negatív érzelmekkel reagál azokra a dolgokra, amik nem tetszenek neki.

2023. aug. 17. 21:13
 26/28 anonim válasza:
52%

Kérdező, az tény, hogy köze sincs az ottani zenének a magasrendű kultúrához.

Majom zene.

Ha igényesebb vagy, akkor inkább komoly zenét (Vivaldi stb.). és ehhez kapcsolódó koncerteket ajánlok.

Ott meg van igényesség.

2023. aug. 17. 21:35
 27/28 anonim ***** válasza:
90%

Én szeretem a fesztiválokat, mondjuk a Szigetet pont nem. De azért ilyen ellenérzéseim nincsenek, voltam kétszer, igazából jól szórakoztam, de annyira azért nem, hogy ennél többször oda akarjak menni.

Nem tudom, te mire számítottál, amikor oda mentél, ha ennyire meglepett, hogy ott emberek vannak, meg zaj.

2023. aug. 17. 22:11
 28/28 anonim ***** válasza:
26: (2023.08.17. 21:35). 10 éve volt a Muzsikás együttes 40 éves jubileumi koncertje a Szigeten volt. Életem egyik legnagyobb zenei élménye. És nem csak nekem, hanem annak a több száz embernek akik még ott voltak. Volt mellettem egy angol figura nem volt beállva azért volt benne egy kis alkohol. Elején beszélgettünk, mondta, hogy ő milyen zenéket szeret, de olvasta, hogy ez kuriózum lesz, meg hogy különleges ő meghallgatja. Nagyon élvezte. Amikor a koncert kb. egyharmadánál betoltak egy zongorát és Jandó leült és eljátszotta az Alegro Barbaro-t az angol gyerek mellettem "lefagyott". Tőle tudtam meg, hogy ezt feldolgozta az Emerson lake and palmer is. Majd mondta, hogy eredetiben jobb. Én sok koncerten voltam, hangversenyteremben is, fesztiválon is, kedvenc szerzőm Bartók de jöhet bármi. De ott a Szigeten az Alegro Barbaro Jandó előadásában ütős volt, olyan hangulata volt, hogy tényleg egy zenei élmény volt.
2023. aug. 18. 00:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!