Velem van a gond, ha 2 óra után eljöttem a szigetről mert nem bírtam?
A két óra is kínszenvedés volt igazából fél óra után már pályázni akartam elfelé de gondoltam a jegyet (még ha kaptam is... egy petákot nem adnék érte) nem hagyom veszni.
aztán nem bírtam eljöttem.
A sok riherongy ri**anc, a sok nagyarcú szr**jani, a sok kihanemén tróger okádék, a söpredék, a mocsok, a kivagyiság, a zaj, a zsúfoltság ... ki bírja ezt? ÉN NEM.
" az meg teljesen normális dolog, hogy ha nem tetszik valami, akkor elmész onnan, ha megteheted."
Az a teljesen normális, hogyha valaki tudja hogy nem azonosul ezzel, akkor nem megy oda, és nem utólagosan kaffog a neten.
"Az a teljesen normális, hogyha valaki tudja hogy nem azonosul ezzel, akkor nem megy oda"
Ha valaki még nem volt ilyen helyen egyszer sem, akkor nem tudhatja, hogy azonosulna-e ezzel, vagy sem.
A Kérdezőnek volt lehetősége kipróbálni egy olyan dolgot, amit eddig nem ismert. Így is tett, majd amikor látta, hogy ez nem neki való, elment onnan.
Ezt nevezik normális viselkedésnek. Az pedig természetes, hogy az ember negatív érzelmekkel reagál azokra a dolgokra, amik nem tetszenek neki.
Kérdező, az tény, hogy köze sincs az ottani zenének a magasrendű kultúrához.
Majom zene.
Ha igényesebb vagy, akkor inkább komoly zenét (Vivaldi stb.). és ehhez kapcsolódó koncerteket ajánlok.
Ott meg van igényesség.
Én szeretem a fesztiválokat, mondjuk a Szigetet pont nem. De azért ilyen ellenérzéseim nincsenek, voltam kétszer, igazából jól szórakoztam, de annyira azért nem, hogy ennél többször oda akarjak menni.
Nem tudom, te mire számítottál, amikor oda mentél, ha ennyire meglepett, hogy ott emberek vannak, meg zaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!