Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Velem van a gond, ha 2 óra...

Velem van a gond, ha 2 óra után eljöttem a szigetről mert nem bírtam?

Figyelt kérdés

A két óra is kínszenvedés volt igazából fél óra után már pályázni akartam elfelé de gondoltam a jegyet (még ha kaptam is... egy petákot nem adnék érte) nem hagyom veszni.

aztán nem bírtam eljöttem.

A sok riherongy ri**anc, a sok nagyarcú szr**jani, a sok kihanemén tróger okádék, a söpredék, a mocsok, a kivagyiság, a zaj, a zsúfoltság ... ki bírja ezt? ÉN NEM.

2023. aug. 17. 18:17
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
59%
#10 Igen, pontosan erre a típusra gondoltam. Ennél nagyobb öngólt nem lőhettél volna. 😂
2023. aug. 17. 18:40
 12/28 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem kérd szakember segítségét. Sürgősen.
2023. aug. 17. 18:45
 13/28 anonim ***** válasza:
51%

Próbálok amennyire csak lehet tárgyilagosan a kérdés megválaszolására szorítkozni.

Elöljáróban igen, nagy valószínűséggel veled van a gond.

Bár nem tudom, mert nem voltam ott hogy megtegyem a saját mintavételezésem, tételezzük fel hajlandó vagyok elfogadni az álláspontod, mi szerint " sok riherongy ri**anc, a sok nagyarcú szr**jani, a sok kihanemén tróger okádék, a söpredék, a mocsok, a kivagyiság, a zaj, a zsúfoltság" van ott.

A gond ott van, mikor valaki, itt ez esetben te képtelen vagy megbirkózni ezekkel a stresszorokkal, és inkább elmenekülsz onnan.

Az már megint megérne egy misét, meg egy pszichoanalízist, hogy elmentél egy ilyen helyre, csak mert volt egy ingyen jegyed, mikor vélhetően tudtad előre hogy így fogsz viszonyulni az egészhez.

2023. aug. 17. 18:51
 14/28 anonim ***** válasza:
25%
#9, 12, 13 Hiába anonim az oldal, azért amikor valaki tök ugyanazt írja le pontosan ugyanannyi pipával, elég feltűnő. Neked sem ártana egy pszichológus, ha ennyire bizonytalan vagy saját magadban, hogy három ember nevében kell leírnod amit gondolsz.
2023. aug. 17. 19:02
 15/28 anonim ***** válasza:
34%
Teljesen igazad van.
2023. aug. 17. 19:02
 16/28 anonim ***** válasza:
69%
A 12,13 valóban én vagyok, ugyan arról a fiókról. Miért is tagadnám? Egyszerűen úgy gondoltam, hogy a 12. válaszba talán túl kimért voltam, ezért gondoltam hogy a 13. válaszban jobban kifejtem. De a 9-es választ nem én írtam.
2023. aug. 17. 19:04
 17/28 anonim ***** válasza:
62%
Megértem, én még a Campusra sem mentem.
2023. aug. 17. 19:20
 18/28 anonim ***** válasza:
64%
A #9-es választ én írtam :D de csak azt az egyet
2023. aug. 17. 19:21
 19/28 anonim ***** válasza:
59%

Szerintem nincs probléma veled.

Nem mindenki szeret ilyen rendezvényekre járni, az meg teljesen normális dolog, hogy ha nem tetszik valami, akkor elmész onnan, ha megteheted.

2023. aug. 17. 19:28
 20/28 Darius- ***** válasza:
58%
Igen. Azt biztos kellett tudnod előre, hogy zsúfoltság lesz és zaj. Ezekkel nincs is probléma, mivel egy zenei fesztiválról van szó, ahová sokan mennek. Személyfüggő ki milyen körülmények közt érzi magát jól.
2023. aug. 17. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!