Jogosan vagyok féltékeny?
Figyelt kérdés
Minden volt barátnőmre, csajomra féltékeny voltam.. ha a barátnőm haza megy és beköveti a haveri társaságom akkor jogosan vagyok ki akadva nem? Azt mondta azért volt ez, mert az én társaságom és, hogy együtt vagyunk szinte mindennap és hogy legyenek jóba úgymond, látom a tekintetet ahogy egy-egyre néz és már ez is felb@sz engem, el mondtam ezt neki is de azt mondja ez az agyam szüleményei és, hogy nem azért követte be őket, mert akar tőlük valamit és, hogy kiköveti ha ezen múlik.. nem tudom igazából velem van-e a baj de betegesen féltékeny vagyok és inkább hagyom ott minél hamarabb az illetőt ezért nem volt soha hosszas kapcsolatom vagy ha volt is meg csaltam, mert féltem, hogy ő is meg fog2023. aug. 12. 09:48
21/26 anonim válasza:
Igazàból èn is làttam ilyet...
A csaj a haverral jött össze.
Tehàt nincs kizàrva.
22/26 anonim válasza:
2es vagyok
22 évesen már irtó gáz... Figyelj, semmi értelme párkapcsolatban lenni, ha nem bízol meg a másikban. Akkor keress 1 éjszakás kalandokat, komolytalan kapcsolatokat. Majd ha érzed azt, hogy igen, Benne megbízol, akkor kezdj el komoly kapcsolatot kialakítani. Na meg ehhez peóbálj meg komolyabb nőkkel ismerkedni, akiben ugyebár meg is tudsz bízni.
23/26 A kérdező kommentje:
Ő erőlteti, hogy komolyra vegyük a dolgokat de igazából nem tudok meg bízni senkiben sem
2023. aug. 12. 18:06
24/26 anonim válasza:
Akkor nem vagy való senki életébe sem, mert nincs jogod így viselkedni senkivel.
Ha például a lányommal, vagy a húgommal viselkednél ilyen visszataszító módon, azt is megbánnád, hogy megszülettél. Meg pluszban az is, aki nevelt.
25/26 A kérdező kommentje:
Ilyeneket ne írjál oké?:)) nincs jogod neked sem ilyeneket írni
2023. aug. 12. 19:09
26/26 anonim válasza:
Dehogynem. Mert ez csak vélemény. Te meg konkrétan megalázod és megkínzod a csajokat. Érezzük már a különbséget! Attól, hogy neked fáj, még az áldozataid családjai így éreznek irántad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!