Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nagy búmer vagyok ha már nem...

Nagy búmer vagyok ha már nem tudnám élvezni a bulikat?

Figyelt kérdés
18 évesen voltam utóljára, előtte max kétszer, nem volt olyan szörnyű. De manapság már iszonyú fárasztónak tartom az egészet. Ha elmegyek az edzőterembe is szoktak idegesíteni néha az emberek, pláne azok akik üvöltöznek a súly alatt mint akit nyúznak. A részegeket külön utálom, le is mondtam a nővérem esküvőjét mert nincs szükségem a parádéra. Párszor kipróbáltam, bőven elég volt. 23/f
2023. aug. 4. 18:57
 1/6 anonim ***** válasza:
59%
Nincs ebben semmi rossz, sőt. A bulizás, részegeskedés az alpári, proli emberek "szórakozása", értelmes embernek semmi szüksége rá. Én 27 éves vagyok és soha egy buliban sem voltam, nem is hiányzik, sem alkoholista se drogos nem vagyok, nincs szükségem ilyesmire.
2023. aug. 4. 18:59
 2/6 anonim ***** válasza:
35%
Én meg iszom alkoholt, szeretek bulizni, de nem érzem, hogy negatív jelzőkkel kellene illetnem azokat, akik inkább a csendet és nyugalmat szeretik (azt is szeretem, mindennek megvan a maga ideje), egyikkel sincs semmi probléma. Szerintem az a proli meg boomer, aki úgy ír, mint az egyes :D
2023. aug. 4. 19:03
 3/6 A kérdező kommentje:
Én nem iszom, egy korty sem esik jól.
2023. aug. 4. 19:04
 4/6 anonim ***** válasza:

Csak ezzel szerintem nincs nagy gond. A részegeket sokszor úgy könnyebb elviselni, hogyha magad is részeg vagy.

Annyi lehet, hogyha olyan a környezeted, hogy csak ivósokkal lehet kapcsolódni, akkor ez a kapcsolati hálód rovására mehet.

A másik, hogy akik még tudnak viszonylag mértékkel inni, azok viszonylag könnyebben túlteszik magukat a hétköznapok sz@rságain.

2023. aug. 4. 19:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Az ilyen embereket leépítem mert gátolnak a fejlődésben, az alkohol rontja az izomnövekedést.
2023. aug. 4. 19:47
 6/6 anonim válasza:

Icipici alkohol nem árt, de mértékkel, az ember kicsit lazább és oldja a feszültséget.

Nincs azzal semmi baj, ha nem szereted a hagyományos ivós bulikat. Számtalan másik baráti program van ahol közösen lehet együtt időt tölteni. És nem vagy boomer ha te ehhez nem tudsz csatlakozni, szerintem ez mindenki saját döntése amit tiszteletben kell tartani.

2023. aug. 6. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!