Van akit idegesitenek a szinészek, zenészek, előadók?
Figyelt kérdés
Engem ezek nagy része kimobdottan irritál. Valamiért ideges leszek attól ha valaki topja magát ezerrel mindenki arcába, ripacskodik, feltünősködik, harsánykodik.
Van pár kivétel de nagyon kevés.
2023. júl. 23. 19:58
1/6 anonim válasza:
Biztos nem csak te vagy szellemileg sérült. Ne aggódj, nem vagy egyedül!
2/6 anonim válasza:
Valamit csak kivetítesz rájuk.
Nem idegesíthet olyan, akit nem ismersz.
3/6 A kérdező kommentje:
Ok tudom hogy a legtöbb ember nem ilyen, valszeg nálam van a gond de van itt olyan akinek hasonló gondja van?
2023. júl. 23. 20:09
4/6 A kérdező kommentje:
A dj-ket szeretem. Az kussol és tolja a zenét! :)
De a bekiabálós dj-k már nem bejönnek, mint pl a bárány meg hasonlóak.
2023. júl. 23. 20:13
5/6 anonim válasza:
Engem a ripacsok, a pénzért bármeddig lealacsonyodni képes emberek idegesítenek. Azok, akikbe egy gramm önkritika nem szorult és bárkinek képesek csak azért ártani, hogy önmagukat érezzék érvényesülve.
6/6 anonim válasza:
A színészek nem. A zenészek sem, maximum az annak csúfolt pojácák mint az Azarian meg a többi senki. De őket én nem tekintem zenésznek.
Aki igazán zavar az a sok senkiházi focista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!