A nárcisztikusok honnan szerzik a szolgákat, akik védik őket?
önbizalomhiányból odacsapódnak egy "hangosan ugató"/erős jellemnek tűnő egyén mellé; mert akkor bátornak érzik magukat. Hogy csapatban vannak kölcsönös tetszése áll fönn mindkét oldalról ennek a szitunak.
Szóval, a nárcisztikusnak talpat nyalnak, cserébe bennük megjelenik egy ilyen "védett vagyok", "sérthetetlen vagyok", "engem nem bánthatnak, nekem nem mernek beszólni, mert én ővele a ''''hangosan ugatóval''''/''is ugatni tudóval'' vagyok". Szóval önbizalomhiányból meg odacsapódnak egy látszólag olyan mellé, akiben meg ez látszólag túlteng; vagy nagyon erős jellemnek találják; és akkor sérthetetlennek , sebezhetetlennek találják magukat ; mert ő az " Xy-nak a barátja", akinek olyan erős, hangos szava van; hogy senki nem mer neki/nem mer neki senki beszólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!