Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Aki atesett narcisztikus...

Aki atesett narcisztikus bantalmazason, hogy viseli?

Figyelt kérdés
Nektek milyen tuneteitek vannak azota? Ket terapeuta is kezelt ezzel, de valahogy nem tudok jobban lenni.

2023. júl. 6. 00:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
52%
Évek munkája is lehet. És egyhez járni.
2023. júl. 6. 03:33
 2/14 A kérdező kommentje:
1. Konkretan egyik kerdesre sem sikerult valaszolnod. Elsore meg nem mindenki talalja meg a megfelelo terapeutat. Ennyi. Szia
2023. júl. 6. 04:40
 3/14 anonim ***** válasza:
Nehezen. Privatban szívesen megírom, de nem itt.
2023. júl. 6. 05:48
 4/14 anonim ***** válasza:
72%
#2 kérdező, téged szerintem okkal piszkáltak
2023. júl. 6. 07:42
 5/14 anonim ***** válasza:
41%
2023 divatszava díját a "nárcisztikus" kapja. Fejet hajt előtte 2022 díjazottja, a "toxikus", 2021-ből pedig a "passzív-agresszív".
2023. júl. 6. 07:56
 6/14 anonim ***** válasza:
34%

Egyrészt bosszút kell állni

Másrészt imádom a tudatot hogy valójában csak egy komplexusos kis senki

2023. júl. 6. 08:30
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ezt a csatornat nezd! Gyakorlatban mutstja be a narcokat es segit megbdkelni vele,h at lettel vsgva.

2023. júl. 6. 08:50
 8/14 anonim ***** válasza:
64%
Nem válasz, de a terapeuta nem kezel. Irányt mutat, segít, hogy TE tudj dolgozni magadon! Abban viszont egyetértek, hogy addig kell váltani, amíg meg nem találod azt, akivel együtt tudsz dolgozni, ezt helyesen tetted, ha az első nem vált be. Én is így jártam.
2023. júl. 6. 09:21
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Már jól. Sokáig tramutizált voltam. Mármint erősen, hogy amint csak szóba került az a személy, már rosszul voltam, ugrott fel a pulzusom, és pánik szerű érzés kezdett növekedni bennem, pedig tudatosan vállaltam be, hogy más valaki ne szenvedjen annyit.

Nincsenek már tüneteim. Akkor sem voltak hisz egy zsaroló kapcsolat volt igazából, nem egy olyan ahol egyenlő félként tekintettem magunkra, amiben én szerelmet és érzelmi kielégülést keresek. Tiszta sor volt a legelejétől, hogy ez egy nyílt zsarolás, ahol azt kell hazudnom, hogy szeretem, és kuss a nevem. Tüneteim max az, hogy a toleranciám az elnyomásra nagyon nullázódott. A legkisebb nemű egyenlőtlenségre is már képes vagyok abszolút elengedni egy embert. Nincs erőm ehhez soha többé már, úgy érzem. Kerülgetni a másikat pszihcológiailag, azon gondolkodni, hogyan csináljam a dolgokat, hogy a másik befogadja.., nem. Ha nem működsz csapatként, nem látsz engem többé.

Két terapeuta nagyon kevés. Lehet még nem találtad meg a neked valót. Én hatodjára véletlen találtam egy istenit, de ez csak a vak szerencse volt. Meg nem csak rosszak a terapeuták, de még a stílusotoknak is egyeznie kell. Szóval ha profi, de máshogy működtök, lehet ugyanúgy nem fog menni. Keress tovább terapeutát, ahol érzed, hogy folyamatosan haladsz afelé, hogy majd egyszer ugyanolyan múlt legyen ez, mint egy igazságtalan szülői pofon gyerekkorodból. Egy rossz, de semmi nagy extra. Ha ezt nem érzed jelenleg, rossz terapeutához jársz.

2023. júl. 6. 10:32
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Anyai nagymamám nárcisztikus, anyámat pszichiátriai beteggé tette, megszakítottam vele a kapcsolatot, sok önismereti munka kellett és nagy tudatosság, hogy ne mérgezze meg az életem.
2023. júl. 6. 12:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!