Aki atesett narcisztikus bantalmazason, hogy viseli?
Egyrészt bosszút kell állni
Másrészt imádom a tudatot hogy valójában csak egy komplexusos kis senki
Ezt a csatornat nezd! Gyakorlatban mutstja be a narcokat es segit megbdkelni vele,h at lettel vsgva.
Már jól. Sokáig tramutizált voltam. Mármint erősen, hogy amint csak szóba került az a személy, már rosszul voltam, ugrott fel a pulzusom, és pánik szerű érzés kezdett növekedni bennem, pedig tudatosan vállaltam be, hogy más valaki ne szenvedjen annyit.
Nincsenek már tüneteim. Akkor sem voltak hisz egy zsaroló kapcsolat volt igazából, nem egy olyan ahol egyenlő félként tekintettem magunkra, amiben én szerelmet és érzelmi kielégülést keresek. Tiszta sor volt a legelejétől, hogy ez egy nyílt zsarolás, ahol azt kell hazudnom, hogy szeretem, és kuss a nevem. Tüneteim max az, hogy a toleranciám az elnyomásra nagyon nullázódott. A legkisebb nemű egyenlőtlenségre is már képes vagyok abszolút elengedni egy embert. Nincs erőm ehhez soha többé már, úgy érzem. Kerülgetni a másikat pszihcológiailag, azon gondolkodni, hogyan csináljam a dolgokat, hogy a másik befogadja.., nem. Ha nem működsz csapatként, nem látsz engem többé.
Két terapeuta nagyon kevés. Lehet még nem találtad meg a neked valót. Én hatodjára véletlen találtam egy istenit, de ez csak a vak szerencse volt. Meg nem csak rosszak a terapeuták, de még a stílusotoknak is egyeznie kell. Szóval ha profi, de máshogy működtök, lehet ugyanúgy nem fog menni. Keress tovább terapeutát, ahol érzed, hogy folyamatosan haladsz afelé, hogy majd egyszer ugyanolyan múlt legyen ez, mint egy igazságtalan szülői pofon gyerekkorodból. Egy rossz, de semmi nagy extra. Ha ezt nem érzed jelenleg, rossz terapeutához jársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!