Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Aki atesett narcisztikus...

Aki atesett narcisztikus bantalmazason, hogy viseli?

Figyelt kérdés
Nektek milyen tuneteitek vannak azota? Ket terapeuta is kezelt ezzel, de valahogy nem tudok jobban lenni.

2023. júl. 6. 00:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Még nem estem át rajta, de már úgy érzem, hogy kifelé tartok, még ha az életemben már nem is fogok újra szabadsághoz jutni, de már leperegnek a dolgok. Idáig két nyaki műtétem volt, illetve depressziós voltam sokáig, az ember nem találja a helyét, nem igazán tud mit kezdeni magával, mivel a személyiségének a kialakulása akadályozott.
2023. aug. 9. 09:40
 12/14 a2b4ge90 válasza:
47%
Nevelőapám súlyosan abuzív nárcisztikus volt. Most 33 évesen túl vagyok egy kokain függőségen alkoholizmuson és mentális betegség miatt le vagyok százalékolva.
aug. 29. 01:20
 13/14 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat! Johetnek meg!

Es mindenkinek jobbulast kivanok! A narcizmus nem egy divatszo, hanem egy nagyonis komolya dolog.

nov. 10. 23:28
 14/14 anonim ***** válasza:

6~ Nagyobb beteg vagy nála...

Mivel én - talán szaktudásommal főleg - rájöttem a problémára, rá tudtam őt vezetni és segíteni tudtam. V.sz.l. nagyon kevesen vagyunk így. Ez volt 4 évvel ezelőtt és már együtt élünk.

nov. 11. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!