Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Amikor az ember ráismer, hogy...

Amikor az ember ráismer, hogy egy nárcisztikus a barátja, szülője, akárki, és a leválást akadályozandó, elkezdi a nárcisz a csillagokat is lehazudni, támogatást ígérni, erkölcstelen jól lehúzni pénzzel?

Figyelt kérdés
Amúgyis egy féreg, pont ezt érdemli.
2023. júl. 16. 18:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez attól függ hogy te milyen vagy, megtennéd-e ezt vagy nem. Mármint hogy neked belefér-e, én nem bánnék mással úgy ami nekem sem tetszene.

De szerintem nem is biztos hogy le tudnád húzni pénzzel. Attól hogy ígér valamit még nem biztos hogy megkapod. Nem arról híresek, hogy nagy adakozók :D

2023. júl. 16. 19:16
 2/6 anonim ***** válasza:
Ez csak azt mutatná, hogy nekem is probléma van a fejemben. Más jellegű, de ugyanolyan nyomorúságos.
2023. júl. 16. 19:19
 3/6 A kérdező kommentje:
Nekem simán belefér. Hovatovább kártérítéstként fognám fel. Egy velejéig rossz embert nem bűn picit megbüntetni.
2023. júl. 16. 19:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát ha neked belefér akkor meg mi a kérdés? :)
2023. júl. 16. 19:22
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Kinek mi. Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának.
2023. júl. 16. 19:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Én nem húznám le csak a lelki dolgokért cserébe, mert kellemetlenül érezném magam, hogy annyira nyomi vagyok, hogy egy nárcisztikus pénze kell, hogy segítsek magamon. De ha megkárosított anyagilag, akkor egy másik alkalommal, amikor nekem van lehetőségem visszavenném kb. azt az összeget.
2023. aug. 9. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!