Mit tegyek ha a párom a végletekig nárcisztikus?
Menekülj
Hidd el ha véget vetsz ennek az egésznek sokkal szabadabb leszel
Találsz majd egy olyan férfit aki viszont szeret
"Felmerült a szakítás, de sose lépi meg", ezt írtad.
Te miért nem léped meg??? Ennyire szeretsz mártírkodni, lábtörlő lenni, lealázni magadat? Ha egy éve együtt vagytok, a helyzet csak rosszabb lesz, akkor mire vársz?
Ja, hogy szereted? NEM őt szereted, hanem az idealizált lovagot, akit felépítettél magadban és bár tudod a hibáit, mégis mentegeted magad előtt is!
És még azt írod magadról, hogy te nehezen befolyásolható vagy???
Idealizálod. Ismertem egy srácot, aki 18 évesen egy imádnivaló ember volt. Most, 10 évvel később ugyanilyen nárcisztikus ember amit te is írsz.
Én is sokáig kerestem benne azt a valakit akit régen megismertem és bizony nehéz volt beismerni, h már nem az az ember.
Nem lehet csak úgy otthagyni valakit. Vagyis de, lehet. Utólag már én is olyan okos vagyok sokmindenben, és én sem értem, miért nem léptem meg dolgokat anno - amik most olyan egyszerűnek tűnnek, akkor lehetetlenek voltak.
Te is tudod mi a megoldás, csak meg kell érnie benned a döntésnek, el kell érned arra a szintre, hogy te tudd azt mondani, hogy: na jólvan öcsém, szórakozz valaki mással, én mentem.
Amíg nem tartasz ott, addig tök mindegy ki mit ír, tök mindegy te mennyire látod át a szitut.
Én is szeretek valakit, semmi értelme, elment 10 év az életemből, és mégis... Ezt csak az tudja aki benne van, vagy benne volt.
35n
Szerintem maradj vele es szulj neki rengeteg gyerkocot. Ez egy idealis kapcsolatnak tunik, ahol a felek mar jol kiismertek egymast es tudjak mire szamitsanak. Nem fog tudni ennel kevesbe foglalkozni veled, tehat ha a kapcsolat elerte a melypontot onnatol csak felfele ivelhet a dolog. Vagy stagnal, de mint latjuk mar egy eve tartod magad es egeszen megszoktad, ugyhogy legalabb nem kell megint a parkereses miatt aggodnod. En tok irigyellek, hogy van valaki aki szol hozzad ket jo szot, plane egy het nemasag utan. Mi lenne ha rosszat szolna? Plusz legalabb nem ver meg, heroinozik, lep felre, zaklat gyerekeket, kinoz allatokat. Szoval jo pasi ez, csak te nem tudod rendesen ertekelni.
Sok boldogsagot es szurkolok nektek!
Ugyanilyen helyzetben voltam, en 3 evig birtam... :) Hozzatett a dologhoz h o volt nekem mindenben az elso, tehat meginkabb kotodtem hozza.
Nalunk is mindig mindenben en voltam a hibas, piti emberi dolgok miatt le voltam hordva a sarga foldig. Ment a buntudatkeltes folyamatosan, hogy en ot tonkreteszem, mert nem vagyok kepes havonta valtoztatni valamin magamon ugy, hogy neki megfeleljek. En is mindig azt mondtam neki, hogy ha ennyire nem felelek meg, miert nem keres mast? Ekozben meg o olyanokat engedett meg maganak, hogy flortolt a baratnoimmel, nem engedett fel a lakasara, stb.
Igen, meg kellett ernie a dolognak bennem, en gyakorlatilag egy, masfel even keresztul temettem a dolgot fokozatosan. Vegtelenul naiv voltam, azt hittem az elejen, hogy o lesz a gyerekeim apja, stb. Sokaig fel nem tudtam fogni, hogy a mi kapcsolatunk veget erhet.
Sajnos en egy rendkivul onbizalomhianyos, naiv, befolyasolhato, hatarozatlan ember voltam, es ezek utan meg inkabb az vagyok. De tanultam az esetbol, soha tobbet nem fogok igy megalazkodni senkinek.
Azt meg a kapcsolat alatt elhataroztam, hogy magammal ugy cseszek ki, ahogy akarok, de se kozos lakasban, se gyerekben nem fogok gondolkodni ebben a kapcsolatban, mert onnantol kezdve kiszolgaltatott leszek (leszunk), es soha tobbet nem lesz eselyem az eletemen valtoztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!