Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért tartanak rossz embernek...

Miért tartanak rossz embernek ha nem szeretem a cigányokat?

Figyelt kérdés

2023. júl. 19. 21:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
99%

Emiatt nem vagy rossz ember, max előítéletes.

(Sajnos gondolom nem alaptalanul.)

2023. júl. 19. 21:31
 2/12 anonim ***** válasza:
81%

Mert rossz körökben mozogsz. :-)

A lakosság nagy többsége ugyanígy van vele, mint te. Csak erről nem illik beszélni - a demokrácia nagyobb dicsőségére.

2023. júl. 19. 21:45
 3/12 anonim ***** válasza:
88%
A cigány sem szereti a magyart, csak kihasználni.Én sem szeretem őket, nem érdekel, hogy ők szeretnek-e. Elfogadom, de nem kedvelem egyiket sem.
2023. júl. 19. 21:58
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tartalak rossz embernek. Le merem fogadni, okkal, nem csak rasszista vagy. Loptak már meg, zaklattak stb, úgyhogy megértelek.
2023. júl. 19. 21:59
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom rossz tapasztalat miatt. Sajnos hatalmas a bűnözési arány köztük, így érthető az előítéletesség.

Szerintem amíg ez nem megy át tetlegességbe, nem bántasz fizikálisan vagy verbálisan valakit azért, mert cigány, nem vagy rossz ember. De ez nyilván csak az én meglátásom.

2023. júl. 19. 22:07
 6/12 anonim ***** válasza:
84%

Én például senkit se szeretek, akkor én vagyok az ördög?

Azt szeretsz akit akarsz.

2023. júl. 20. 05:36
 7/12 anonim ***** válasza:
77%

Én is utálom őket.

Bár, ha mai tizen éves vagy akkor talán ez annak köszönhető, hogy kb. fél-1 évvel ezelőtt nagyon nagy divat lett a magyar kiscsajoknak cigánnyal lenni. Ezzel volt tele a tiktok és insta is (trend lett sajnos..) aztán mindenhol vergődtek, hogy a cigány a jó és a magyar már unalmas…

2023. júl. 20. 07:17
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Először is, nem ismerek olyat, aki ne utálná őket. Se a munkahelyen, sem az utcában, sehol nem találkoztam olyannal, akinek akár csak közönbösek lennének.

Másrészt a tapasztalat nem rasszizmus. Nekem pl sosem volt rossz tapasztalatom kínaiakkal, négerekkel stb, ezért nem is vagyok rasszista. Cigánnyal már volt, nem is egyszer.

2023. júl. 20. 18:42
 9/12 anonim válasza:
19%
Szerintem a kérdező roma.
2023. júl. 23. 14:06
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok roma és nem is kedvelem őket. Sok rossz tapasztalatot kötök hozzájuk.
2023. júl. 23. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!