Rossz időben hova érdemes randira menni?
Figyelt kérdés
Étterem, kávézó és hasonlókon kívül van más lehetőség?
Köszönöm!
2023. máj. 3. 16:55
2/9 anonim válasza:
Park esernyővel. Vagy menj fel a csajhoz.
4/9 anonim válasza:
Kinevethettek, de én könyvtárba vinném. Esős, borongós szürke nap… Bemennénk, és mindketten olvasnánk valami érdekeset. A randi végeztével lenne miről mesélni. 30/F
6/9 anonim válasza:
#4:
Ez egy nagyon jó tipp, csak látod a sok antikultúrált leszavazza.
7/9 anonim válasza:
6: Már plusszban van, szóval a helyzet nem reménytelen. Amúgy a napokban voltam felt a Budai várban. Ott van az Országos Széchenyi Könyvtár, és innen az ötlet. Szép napos időben bejártam a Budai várfalat, az esős borús időben meg bemenekülnénk a könyvtárba. Tudom a könyvek veszélyesek, harapni is tudnak. De bátor lennék. (:
8/9 anonim válasza:
Rengeteg helyre lehet. Tudom, hogy kizártad a kávézót, viszont azokból is rengeteg van-irodalmi kávézók-Magvető Café, Kelet Kávézó, csak foglalni érdemes, de az árak jók, a kávék és sütemények finomak.
-Múzeum
-könyvtár +1, a Szabó Ervin önmagában egy élmény, az egyetemi évem alatt kb. beköltöztem a látvány miatt is. :)
-Retro Múzeum
-Illúziók Múzeuma
-színház (csomó előadásra aznap reggel lehet venni olcsóbban jegyet)
-művész mozik (Bem mozi, Puskin mozi)
Salvador Dalí kiállítás
stb
stb
9/9 anonim válasza:
Ha első randi valami kulturális helyre menj vele ahol sokat tudtok beszélgetni. A múzeum jó választás. Vagy valami kiállításra. Mozit színházat első randin szerintem nem célszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!