Félek megosztani tartalmakat a közösségi médiában, és rossz érzésem van tőle, ez hogyan küzdhető le?
Nem magamat szeretném mutogatni, csakhogy eljusson az emberekhez az, amivel foglalkozom, (ez egy művészeti tevékenység), de szégyenérzet fog el a posztolás gondolatától. Lehet azért mert tudom, mások mennyire ész nélkül osztanak meg magukról mindent, és nem akarok olyanná válni, de az is benne van, hogy elakarom kerülni a kudarcot, hogy senkit sem érdekel.
Nem “kötelező” bármit is közzétenni, de hasznosnak találnám arra a pályára, amit választottam.
Hogyan küzdjem le a félelmeimet? Sosem figyeltem a likeokat, sőt, likeolni is alig merek, nem tudom létezik-e ilyen enyhébb “ fóbia”. Szóval a bajom az, hogy így nem teszek semmit azért, hogy az emberek megismerjék a munkásságom, és ezen nem tudok változtatni.
Engem is érdekelne, imádom a művészetet. Ha kész az oldalad és gondolod küldj elérhetőséget hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!