A római strandon sok a cigány?
Figyelt kérdés
A napokban szeretnék kimenni oda de nem szeretnék sok cigánnyal osztozni a medencén.
A normálisokkal nincs problémám de más strandokon baromi sok az igénytelen, fehérneműben fürdő alak. Nem szeretnék ilyenekkel egy közegben lenni.
2023. júl. 17. 07:35
1/12 anonim válasza:
Hat en voltam par furdoben, nem nagyon szoktam latni ciganyokat
3/12 anonim válasza:
Ott lesz egy pár biztosíthatlak.
5/12 anonim válasza:
Olaszországi cigány van még dögivel.
6/12 anonim válasza:
Azt nem tudom,de a romai strandon biztosan:DD
7/12 anonim válasza:
A budapesti Római parti strandra gondolsz, vagy az olaszországi rómaira? A Római parton én nem láttam sokat, igaz én nem a strandra szoktam járni oda. A parton az éttermes résznél, a Fellininél kb sosem látok egyet sem, de az ingyen strand lehet odavonzotta őket a strandra. De szerintem esélyes, hogy azt sem tudják, hogy hol van ez a hely.
9/12 anonim válasza:
Ma voltam ott és elég keveset láttam. Igaz az úszómedence körül voltam szinte végig, attól lehet tartózkodnak mert nem tudnak dagonyázni
10/12 anonim válasza:
"de az ingyen strand lehet odavonzotta őket a strandra."
Egyszer voltam ott nyáron, egy se volt. A cigányok két dologtól félnek, ha strandról van szó: a hideg és a mély víztől. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!