Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Más is tapasztalta, hogy...

Más is tapasztalta, hogy internetes közösségekben, csoportokban rövid úton rádszállnak és lejáratnak ha pl ismerkedni szeretnél vagy csak barátkozni? Minél jobb vagy annál nagyobb erővel "támadnak". De persze a legaljasabb módon a hátad mögött.

Figyelt kérdés
2023. júl. 15. 19:45
A kérdező szavazást indított:
igen, ez szokott lenni
nem, ilyen általában nincs
12 szavazat
 1/7 A kérdező kommentje:

Legalábbis fiúként! Mert persze ha lányként megy valaki egy ilyen közösségben hirtelen 20 barátja lesz meg ide oda hívják.

Ha fiúként mész akkor persze heloszia de a háttérben már dolgoznak ellened h minél hamarabb lejárassanak.

2023. júl. 15. 19:46
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem függ attól, hogy melyik nemhez tartozol!

Én nőként vagyok (illetve inkább csak voltam,) kiközösítve - de aztán viszonylag hamar felhívtam a figyelmet arra, hogy hol a hiba.

Nem érdemes hosszabb távon energiát fektetni ilyesmibe.

2023. júl. 15. 19:50
 3/7 A kérdező kommentje:
De most itt nem egy 20 ezer fős Pesten Láttalak csoportól beszélek, hanem kis 40-50 fős magáncsoportokról. Ezekben kezdtek ki pl. Ráadásul sportkörökben, ami teljesen váratlan volt számomra. 0 tisztelet. Ugyanolyan aljasság mint egy teszkó gazdaságos krémsajt csoportban.
2023. júl. 15. 19:57
 4/7 anonim ***** válasza:
81%

Hozzák a tipikus magyar formát.

Mivel más előnyük nincs, csak attól érzik magukat valakinek, ha lerángatnak mást.

2023. júl. 15. 21:19
 5/7 A kérdező kommentje:
igen.
2023. júl. 15. 21:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Nagy keservesen eljutottam oda, hogy valamilyen módon másik közösséget keressek/találjak. Nehéz küzdelemnek látszott idáig.

Szerencsére volt egy "őrző-védő" típusú férfi ismerősöm. Rajta keresztül valahogy ki tudok osonni a napfényre, ha szorul a hurok...

De gyakorlat is teszi a mestert. Rengeteg viszontagságon kell manapság keresztülmennie az embernek, ha egy pici jó érzést szeretne a magáévá tenni. Több a véres verejték, mint gondolnánk...

2-es voltam.

2023. júl. 16. 06:31
 7/7 anonim ***** válasza:

Mi nők abban a helyzeti előnyben lehetünk a férfiakkal szemben, hogy viszonylag ügyesen olvasunk még a legrejtettebb Testbeszéd jelekből is, értelmezzük a rezdüléseket valahogyan.

Nyilván lehetnek tévedéseink, félreértelmezéseink - ezek menet közben valahogyan kiderülnek.

Kicsit meg kell tanulni beleolvadni átmenetileg a szürke tömegbe. Mintha ott sem lennénk, nem éreznénk fájdalmat - pedig ordíthatnékunk/toporzékolhatnékunk van.

2023. júl. 16. 06:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!