Más is tapasztalta, hogy internetes közösségekben, csoportokban rövid úton rádszállnak és lejáratnak ha pl ismerkedni szeretnél vagy csak barátkozni? Minél jobb vagy annál nagyobb erővel "támadnak". De persze a legaljasabb módon a hátad mögött.
Legalábbis fiúként! Mert persze ha lányként megy valaki egy ilyen közösségben hirtelen 20 barátja lesz meg ide oda hívják.
Ha fiúként mész akkor persze heloszia de a háttérben már dolgoznak ellened h minél hamarabb lejárassanak.
Ez nem függ attól, hogy melyik nemhez tartozol!
Én nőként vagyok (illetve inkább csak voltam,) kiközösítve - de aztán viszonylag hamar felhívtam a figyelmet arra, hogy hol a hiba.
Nem érdemes hosszabb távon energiát fektetni ilyesmibe.
Hozzák a tipikus magyar formát.
Mivel más előnyük nincs, csak attól érzik magukat valakinek, ha lerángatnak mást.
Nagy keservesen eljutottam oda, hogy valamilyen módon másik közösséget keressek/találjak. Nehéz küzdelemnek látszott idáig.
Szerencsére volt egy "őrző-védő" típusú férfi ismerősöm. Rajta keresztül valahogy ki tudok osonni a napfényre, ha szorul a hurok...
De gyakorlat is teszi a mestert. Rengeteg viszontagságon kell manapság keresztülmennie az embernek, ha egy pici jó érzést szeretne a magáévá tenni. Több a véres verejték, mint gondolnánk...
2-es voltam.
Mi nők abban a helyzeti előnyben lehetünk a férfiakkal szemben, hogy viszonylag ügyesen olvasunk még a legrejtettebb Testbeszéd jelekből is, értelmezzük a rezdüléseket valahogyan.
Nyilván lehetnek tévedéseink, félreértelmezéseink - ezek menet közben valahogyan kiderülnek.
Kicsit meg kell tanulni beleolvadni átmenetileg a szürke tömegbe. Mintha ott sem lennénk, nem éreznénk fájdalmat - pedig ordíthatnékunk/toporzékolhatnékunk van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!