Egy introvertált embernek általában nem kevés barátja szokott lenni?
"Az "ismerös", "haver" meg a "barát" két teljesen különbözö fogalom!
"
ez 3 de lehet rosszul számoltam
Semmi köze akettőnek egymáshoz.
Sőt, egy introvertált is lehet hardcore partyállat, a társaság közepe.
Azátn hazamegy, elfekszik a szőnyegen és az óra ketyegését hallgatja rá 2 napig:D
Van ilyen haverom, mindnehol ott van, mindenkivel brutál jó arc, de pl a vasárnapok neki szentek és sérthetetlenek. ha úgy jön ki egy hétvégézés, hogy az péntek-vasárnap, akkor ő kiveszi a hétfőt szabadnapnak, hogy bepótolja az egyedüllevést és fel tudjon töltődni.
Azt kéne végre megérteni, hogy az introvertáltság csak a töltés módját határozza meg, az tnem, hogy a feltöltött energiát hogyan és mivel hasnzálod el.
Megerősítem az előttem szólókat, az introvertált baromira nem egyenlő a magányos szocfóbiással.
Én pl.introvertált vagyok. Ettől függetlenül ha nem is vagyok "hardcore partiállat", néhány havonta szívesen eljároo bulizni, és olyankor pörgök ezerrel. Imádom, csak lefáraszt, és kell utána egy viszonylag hosszabb időszak, amikor nem megyek sehova, hanem kipihenem. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!