Az introvertáltak általában hol keresnek társat?
Akkor megnyugodtam :)
Introvertált nővel én is szívesen ismerkednék.
Ismerősök ismerősei között, interneten csoportokban, és ahol lehetőséget látnak rá.
Én introvertált vagyok, mégis leszólítottam valakit az utcán és azóta is barátok vagyunk.
A League of Legends viccen kívül az egyik legjobb ismerkedős/barátkozós "hely" 😂 Meccs közben úgyis beszélgetnek az emberek általában. Az egyik legjobb barátnőm ott ismerte meg a jelenlegi párját és az egyik barátnőjét. Én egyszer összehavorkodtam egy tök aranyos gyerekkel, és toltunk együtt pár meccset. Szóval jó dolog :D
Ha élőben akarsz ismerkedni, akkor vannak különböző rendezvények, túrák, sportnapok, fotózós programok, kisebb fesztiválok (utcazene és hasonlókra gondolok).
Vagy marad a régi jó Tinder (a kedvenc youtuberem ott ismerte meg a férjét, szóval nem lehetetlen küldetés az sem, bármennyire is rossz híre van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!