Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az introvertáltak általában...

Az introvertáltak általában hol keresnek társat?

Figyelt kérdés
Vannak emberek akik interneten ismerték meg egymást aztán házasok, gyerek stb. facebook, valaki league of legends stb stb. Szóval aki nem bulizni jár meg ilyesmi hogy csinálja?
2022. nov. 14. 17:49
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
96%
Régi ismik.vagy kozeli ismik kapcsolatrendszerei
2022. nov. 14. 17:50
 2/23 A kérdező kommentje:
Hm, nekem egy bizalmasom volt 5 éven keresztül, vele beszélek néha iskolás koromból :D
2022. nov. 14. 17:51
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Kit szeretnél megismerni, nőt vagy férfit?
2022. nov. 14. 17:56
 4/23 A kérdező kommentje:
Nőt, a biszex oldalamat egyenlőre nem hagyom kibontakozni.
2022. nov. 14. 17:58
 5/23 anonim ***** válasza:

Akkor megnyugodtam :)

Introvertált nővel én is szívesen ismerkednék.

2022. nov. 14. 17:59
 6/23 A kérdező kommentje:
Gyakoriról tuti nem fogok senkivel beszélni, facen beszéltem egy "17 éves lánnyal", aztán húzta halasztotta a videóhívást szóval offoltam.
2022. nov. 14. 18:00
 7/23 A kérdező kommentje:
Ha elkezdek irkálni egy nőnek tűni valakivel, minél hamarabb felhívom hogy megbizonyosodjak az e aminek előadja magát.
2022. nov. 14. 18:06
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

Ismerősök ismerősei között, interneten csoportokban, és ahol lehetőséget látnak rá.

Én introvertált vagyok, mégis leszólítottam valakit az utcán és azóta is barátok vagyunk.

2022. nov. 14. 18:07
 9/23 A kérdező kommentje:
Én nem szólogatok csak úgy idegenekhez az utcán, nem kizárt hogy zavarja.
2022. nov. 14. 18:08
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

A League of Legends viccen kívül az egyik legjobb ismerkedős/barátkozós "hely" 😂 Meccs közben úgyis beszélgetnek az emberek általában. Az egyik legjobb barátnőm ott ismerte meg a jelenlegi párját és az egyik barátnőjét. Én egyszer összehavorkodtam egy tök aranyos gyerekkel, és toltunk együtt pár meccset. Szóval jó dolog :D

Ha élőben akarsz ismerkedni, akkor vannak különböző rendezvények, túrák, sportnapok, fotózós programok, kisebb fesztiválok (utcazene és hasonlókra gondolok).

Vagy marad a régi jó Tinder (a kedvenc youtuberem ott ismerte meg a férjét, szóval nem lehetetlen küldetés az sem, bármennyire is rossz híre van).

2022. nov. 14. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!